loading
Cele mai bune sc─âri balustrad─â

n acest ghid trat─âm cele mai bune balustrade scar─â de pe pia╚Ť─â, în scopul de a v─â ghida la cump─ârare ╚Öi, astfel, v─â permit s─â g─âsi╚Ťi cu u╚Öurin╚Ť─â modelul care se potrive╚Öte cel mai bine nevoilor dumneavoastr─â.

Balustradele pentru sc─ârile interne sau externe sunt foarte diferite unele de altele, în ceea ce prive╚Öte calitatea, debitul, materialele ╚Öi sistemul de montare. Cel mai adesea alegerea balustradei cu caracteristicile potrivite, dar mai presus de toate potrivite pentru cazul specific, poate deveni foarte complicat.

În acest sens, am f─âcut, de asemenea,clasament cu cele mai bune 5 balustrade pentru sc─âri,complet cu descrierile respective ╚Öi comentarii pentru fiecare produs. În acest fel, fiecare cump─âr─âtor poate avea cele mai clare idei ╚Öi s─â se concentreze alegerea numai pe pas-cu-pas trece cu o valoare excelent─â pentru bani.

 

Cea mai bună balustradă pentru scări - Caracteristici generale și tipuri

 

Fiecare scar─â, intern─â sau extern─â, care este cu adev─ârat func╚Ťional─â ╚Öi sigur─â este echipat─â cu o balustrad─â, un sistem prev─âzut ╚Öide lege, care este instalat corespunz─âtor în conformitate cu anumi╚Ťi parametri.

Balustrada, de fapt, pentru a îndeplini func╚Ťia de sprijin pentru cei care folosesc sc─ârile, trebuie s─â fie pozi╚Ťionat─â aproximativ 90 cm în─âl╚Ťime în ceea ce prive╚Öte pa╚Öii ╚Öi s─â r─âmân─â la cel pu╚Ťin 4 cm distan╚Ť─â de perete.

Copiii, persoanele în vârst─â, cei care au dificult─â╚Ťi de mers pe jos, precum ╚Öi subiec╚Ťii care nu prezint─â probleme motorii, folosesc balustrada pentru a face fa╚Ť─â ascensiunii ╚Öi coborârii sc─ârii mai confortabil.

Alegerea unei balustrade pentru sc─âri este ast─âzi strâns legat─â, de asemenea, de motive estetice. Pe pia╚Ť─â exist─â multe modele, produse cu diferite materiale ╚Öi culori, care urmeaz─â s─â fie u╚Öor inserate în contexte stilistice variate.

În special, oferta de solu╚Ťii include în prezent:

 • balustrad─â din lemn
 • balustrad─â din o╚Ťel inoxidabil
 • balustrad─â din fier forjat

Primul este un tip de balustrad─â care se adapteaz─â bine la medii cu un stil clasic ╚Öi contemporan. Acesta este adesea instalat în combina╚Ťie cu sc─âri din marmur─â sau parchet, ╚Öi este disponibil în diferite culori ╚Öi forme. În unele cazuri, aceste balustrade sunt tratate pentru a rezista agen╚Ťilor climatici, astfel încât acestea s─â poat─â fi, de asemenea, montate în afara.

Balustrada modern─â din o╚Ťel inoxidabil,potrivit─â pentru uz interior sau exterior, cu finisaje satinate sau lucioase, este adesea aleas─â pentru a completa sc─ârile cantilevered care nu sunt echipate cu un parapet. În cele mai multe cazuri, are un design minim, care nu cânt─âre╚Öte în jos ╚Öi face mediul armonios.

Balustrada de fier este o alt─â solu╚Ťie foarte apreciat─â de cei care caut─â robuste╚Ťe ╚Öi durabilitate în timp. O balustrad─â din fier forjat pentru sc─âri interioare sau exterioare adaug─â c─âldur─â mediului înconjur─âtor, în special cele care sunt mobilate în stil shabby sau industriale.

de a alege cea mai bun─â balustrad─â pentru sc─âri?

Miglior corrimano per scale

De obicei, este întotdeauna mai bine pentru a evita formele prea originale sau extravagante ale licita╚Ťiei. De fapt, foarte des acest tip de balustrade cu un design neobi╚Önuit nu faciliteaz─â aderen╚Ťa ╚Öi în cele din urm─â se poate dovedi nesigure ╚Öi confortabile.

De asemenea, feri╚Ťi-v─â degama, care variaz─â de la un model la altul. Unele sc─âri, de exemplu, pot suporta pân─â la 80 kg în greutate, dar altele pot rezista pân─â la 150 kg. Debitul ar trebui evaluat pe baza utiliz─ârii specifice ╚Öi mai mult sau mai pu╚Ťin intensive care va fi efectuat─â a balustradei.

În orice caz, este recomandabil s─â se concentreze pe sc─âri nu numai în concordan╚Ť─â cu stilul ╚Öi decora╚Ťiunilemediului, dar, de asemenea, în mod clar vizibile ╚Öi cât mai continue posibil, care este, cu cele mai pu╚Ťine întreruperi.

Cei care trebuie s─â monteze balustrada în afara va trebui s─â ia în considerare materialele de construc╚Ťie, alegerea celor care nu se tem de atacurile de ploaie, umiditate, înghe╚Ť ╚Öi expunerea la soare, prin urmare, care nu sunt supuse uzurii u╚Öoare.

De obicei, cei care opteaz─â pentru lemn sau fier de mân─â-trecere va trebui, de asemenea, s─â ia în considerare între╚Ťinerea regulat─â,deoarece aceste tipuri de materiale au nevoie de tratamente periodice pentru a rezista în timp ╚Öi s─â r─âmân─â întotdeauna la fel de nou.

Atunci când cump─âra╚Ťi o balustrad─â, este foarte important s─â se evalueze sistemul de fixare. Multe hands-ons sunt vândute în kituri speciale complete cu tot ce ai nevoie pentru a permite o instalare rapid─â ╚Öi u╚Öoar─â, chiar ╚Öi de c─âtre cei care nu sunt exper╚Ťi în DIY.

Kituri de balustrad─â includ de obicei nu numai balustrada scara, dar, de asemenea, dibluri,termina╚Ťii, ╚Öi paranteze pentru a ancora la perete, pentru a se asigura structura r─âmâne solid─â ╚Öi bine stabil─â.

Aceste balustrade de perete de perete gata de utilizare, disponibile în diferite dimensiuni, cu posibilitatea de personalizare, de asemenea, prin achizi╚Ťionarea articula╚Ťiilor în afar─â, trebuie s─â fie alese în func╚Ťie de conformarea scalei. De asemenea, acestea sunt montate într-un timp scurt, urmând pa╚Öii din prospectul instruc╚Ťiunilor furnizate.

Cei care nu inten╚Ťioneaz─â s─â cumpere sc─âri trece în seturi, deja incluse cu toate accesoriile, pot crea întotdeauna balustradaîn func╚Ťie de gustul lor, cump─ârând toate piesele necesare separat. În acest caz, instalarea va fi în mod inevitabil mai complex─â ╚Öi necesit─â, de asemenea, o anumit─â experien╚Ť─â.

Pre╚Ťurile balustradelor pe sc─âri:

Cât cost─â s─â cumperi o scar─â? Materialele, dimensiunile, caracteristicile ╚Öi marca sunt toate variabile care afecteaz─â pre╚Ťul unei balustrade pentru sc─ârile interne sau externe.

De obicei, o balustrad─â, cu dimensiunea standard în lungime variind de la 200 cm la 220 cm, complet cu paranteze pentru ancorarea la perete, ╚Öuruburi, finale ╚Öi tot ce trebuie s─â fie ferm instalat, este vândut pentru aproximativ 50 de euro.

Costul cre╚Öte atunci când alegerea de cump─ârare este concentrat─â pe modelele antiderapante,realizate din o╚Ťel inoxidabil sau cu un design elegant. În orice caz, este întotdeauna bine s─â opta╚Ťi pentru o balustrad─â de calitate, distribuit─â de branduri de top din sector, pentru a fi sigur de a cump─âra un produs durabil ╚Öi de calitate.

Prin urmare, trebuie s─â fim aten╚Ťi la comutatoarele manuale ieftine, fabricate din materiale s─ârace, care nu pot oferi niveluri ridicate de siguran╚Ť─â ╚Öi, de foarte multe ori, destinate s─â se uzeze rapid.

Clasament cu pre╚Ťurile de cele mai bune:

Corrimano in ferro per scale

Acum, s─â vedem clasamentul nostru de 5 cele mai bune balustrade scara, întocmite dup─â o compara╚Ťie atent─â între diferitele modele de pe pia╚Ť─â, precum ╚Öi comentarii complete pentru fiecare produs.

 • Corrimano InCasa 220 – In Acciaio Satinato

 

 

Scara interioar─â InCasa are finisaj din o╚Ťel satinat ╚Öi form─â tubular─â cu un diametru de 20 mm. 220 cm lungime, aceast─â balustrad─â, cu o tij─â împ─âr╚Ťit─â în dou─â buc─â╚Ťi, este vândut complet cu suporturi reglabile de perete de 7 cm ╚Öi echipat cu un inel închis, pentru a asigura un suport bun.

Caracterizat printr-o soliditate bun─â, acest model este proiectat s─â reziste pân─â la 80 kg. Designul simplu ╚Öi modern îl face u╚Öor adaptabil în diverse contexte.

 • NAIZY – Balustrad─â din lemn

 

NAIZY 200cm corrimano in acciaio inox legno grano - per scale interne ed esterne, a parete, supporto...
NAIZY 200cm balustrad─â din o╚Ťel inoxidabil cereale din lemn - pentru sc─âri interne ╚Öi externe, perete, suport ...
 • Lungime selectabil─â - de la 60 cm la 200 cm pentru diferite nevoi, Aceast─â balustrad─â elegant─â face scara sau balconul o privire real─â. Balustrade cu conectori sunt, de asemenea, disponibile ...

 

Balustrada NAIZY este potrivit─â pentru sc─âri interne ╚Öi externe cu o lungime cuprins─â între 60 cm ╚Öi 200 cm. Tija tubular─â din lemn, tratat─â special pentru a rezista la umiditate, are un diametru de 42 mm, în timp ce suporturile din o╚Ťel rezistente la rugin─â sunt echipate cu capace, pentru a asigura o instalare bine finisat─â ╚Öi elegant─â din punct de vedere estetic.

Produsul este vândut împreun─â cu toate accesoriile pentru asamblare rapid─â ╚Öi permite, de asemenea, o asamblare personalizat─â. În acest din urm─â caz, pur ╚Öi simplu achizi╚Ťiona╚Ťi conectorii pentru articula╚Ťii separat. Adaptabil la orice pant─â, designul merge bine în contexte contemporane ╚Öi pentru a îmbun─ât─â╚Ťi aspectul sc─ârilor f─âr─â volane sau parapete.

 • Balustrad─â Naizy 200

 

NAIZY corrimano in acciaio inox 100cm - per scale interne ed esterne, a parete, supporto da parete,...
Balustrad─â NAIZY din o╚Ťel inoxidabil 100cm - pentru sc─âri interne ╚Öi externe, perete, suport de perete,...
 • Lungime selectabil─â - de la 50cm la 200cm pentru diferite nevoi, aceast─â scar─â elegant─â face scara sau balconul un adev─ârat deschiz─âtor de ochi. Balustrade cu...

 

Balustrada sc─ârii interne Naizy, din o╚Ťel satinat. Potrivit pentru solzi de 200 cm lungime, acest model este vândut împreun─â cu suporturile, pentru a asigura o bun─â soliditate.

Caracterizat─â printr-o durabilitate bun─â în timp, balustrada are o acoperire excelent─â. Designul simplu ╚Öi modern îl face versatil, foarte potrivit în medii moderne sau cu un stil mai contemporan.

 • Balustrad─â dreptunghiular─â INOXLM

 

 

Balustrada sc─ârii interne ╚Öi externe INOXLM este realizat─â din o╚Ťel inoxidabil satinat DURABIL AISI 304 ╚Öi se caracterizeaz─â prin designul s─âu foarte modern ╚Öi special, datorit─â mai ales structurii dreptunghiulare a tijei, care m─âsoar─â 40 x 20 mm.

Balustrada INOXLM de 100 cm lungime este gata pentru a fi instalat─â,deoarece este vândut─â complet cu dibluri ╚Öi termina╚Ťii deja sudate pe tij─â. Rapid ╚Öi u╚Öor de asamblat, acest model se dovede╚Öte a fi foarte durabil ╚Öi durabil.

 • Balustrad─â din fier forjat

 

KUKU-corrimano 50-350cm Nero Tubo industriale in ferro battuto corrimano, di sicurezza antiscivolo...
KUKU-balustrad─â 50-350cm Negru industrial tub forjat balustrad─â din fier forjat, non-alunecare de siguran╚Ť─â ...
 • Balustradele sunt realizate din tub galvanizat robust ╚Öi sunt rezistente la coroziune profesional─â pentru o durat─â lung─â de via╚Ť─â. Cotiera poate rezista la 150 kg de greutate, astfel încât s─â pute╚Ťi folosi cu ...

 

Balustrada din fier forjat, cu efect galvanizat ╚Öi rezistent la coroziune, este potrivit─â pentru sc─âri interne ╚Öi externe cu o lungime de 50 cm pân─â la 350 cm. Designul acestei balustrade este foarte potrivit pentru a fi introdus în medii cu un stil industrial.

Modelul, cu un tub cu un diametru de 3,2 cm, are o capacitate de 150 kg ╚Öi este vândut într-un kit complet cu toate accesoriile de montare. Pachetul include, de asemenea, ╚Öuruburi ╚Öi dibluri pentru a asigura o instalare solid─â. Suprafa╚Ťa antiderapant─â a tijei face utilizarea ╚Öi mai sigur─â.