loading












































Cele mai bune scări balustradă

n acest ghid tratăm cele mai bune balustrade scară de pe piață, în scopul de a vă ghida la cumpărare și, astfel, vă permit să găsiți cu ușurință modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Balustradele pentru scările interne sau externe sunt foarte diferite unele de altele, în ceea ce privește calitatea, debitul, materialele și sistemul de montare. Cel mai adesea alegerea balustradei cu caracteristicile potrivite, dar mai presus de toate potrivite pentru cazul specific, poate deveni foarte complicat.

În acest sens, am făcut, de asemenea,clasament cu cele mai bune 5 balustrade pentru scări,complet cu descrierile respective și comentarii pentru fiecare produs. În acest fel, fiecare cumpărător poate avea cele mai clare idei și să se concentreze alegerea numai pe pas-cu-pas trece cu o valoare excelentă pentru bani.

 

Cea mai bună balustradă pentru scări - Caracteristici generale și tipuri

 

Fiecare scară, internă sau externă, care este cu adevărat funcțională și sigură este echipată cu o balustradă, un sistem prevăzut șide lege, care este instalat corespunzător în conformitate cu anumiți parametri.

Balustrada, de fapt, pentru a îndeplini funcția de sprijin pentru cei care folosesc scările, trebuie să fie poziționată aproximativ 90 cm înălțime în ceea ce privește pașii și să rămână la cel puțin 4 cm distanță de perete.

Copiii, persoanele în vârstă, cei care au dificultăți de mers pe jos, precum și subiecții care nu prezintă probleme motorii, folosesc balustrada pentru a face față ascensiunii și coborârii scării mai confortabil.

Alegerea unei balustrade pentru scări este astăzi strâns legată, de asemenea, de motive estetice. Pe piață există multe modele, produse cu diferite materiale și culori, care urmează să fie ușor inserate în contexte stilistice variate.

În special, oferta de soluții include în prezent:

 • balustradă din lemn
 • balustradă din oțel inoxidabil
 • balustradă din fier forjat

Primul este un tip de balustradă care se adaptează bine la medii cu un stil clasic și contemporan. Acesta este adesea instalat în combinație cu scări din marmură sau parchet, și este disponibil în diferite culori și forme. În unele cazuri, aceste balustrade sunt tratate pentru a rezista agenților climatici, astfel încât acestea să poată fi, de asemenea, montate în afara.

Balustrada modernă din oțel inoxidabil,potrivită pentru uz interior sau exterior, cu finisaje satinate sau lucioase, este adesea aleasă pentru a completa scările cantilevered care nu sunt echipate cu un parapet. În cele mai multe cazuri, are un design minim, care nu cântărește în jos și face mediul armonios.

Balustrada de fier este o altă soluție foarte apreciată de cei care caută robustețe și durabilitate în timp. O balustradă din fier forjat pentru scări interioare sau exterioare adaugă căldură mediului înconjurător, în special cele care sunt mobilate în stil shabby sau industriale.

de a alege cea mai bună balustradă pentru scări?

Miglior corrimano per scale

De obicei, este întotdeauna mai bine pentru a evita formele prea originale sau extravagante ale licitației. De fapt, foarte des acest tip de balustrade cu un design neobișnuit nu facilitează aderența și în cele din urmă se poate dovedi nesigure și confortabile.

De asemenea, feriți-vă degama, care variază de la un model la altul. Unele scări, de exemplu, pot suporta până la 80 kg în greutate, dar altele pot rezista până la 150 kg. Debitul ar trebui evaluat pe baza utilizării specifice și mai mult sau mai puțin intensive care va fi efectuată a balustradei.

În orice caz, este recomandabil să se concentreze pe scări nu numai în concordanță cu stilul și decorațiunilemediului, dar, de asemenea, în mod clar vizibile și cât mai continue posibil, care este, cu cele mai puține întreruperi.

Cei care trebuie să monteze balustrada în afara va trebui să ia în considerare materialele de construcție, alegerea celor care nu se tem de atacurile de ploaie, umiditate, îngheț și expunerea la soare, prin urmare, care nu sunt supuse uzurii ușoare.

De obicei, cei care optează pentru lemn sau fier de mână-trecere va trebui, de asemenea, să ia în considerare întreținerea regulată,deoarece aceste tipuri de materiale au nevoie de tratamente periodice pentru a rezista în timp și să rămână întotdeauna la fel de nou.

Atunci când cumpărați o balustradă, este foarte important să se evalueze sistemul de fixare. Multe hands-ons sunt vândute în kituri speciale complete cu tot ce ai nevoie pentru a permite o instalare rapidă și ușoară, chiar și de către cei care nu sunt experți în DIY.

Kituri de balustradă includ de obicei nu numai balustrada scara, dar, de asemenea, dibluri,terminații, și paranteze pentru a ancora la perete, pentru a se asigura structura rămâne solidă și bine stabilă.

Aceste balustrade de perete de perete gata de utilizare, disponibile în diferite dimensiuni, cu posibilitatea de personalizare, de asemenea, prin achiziționarea articulațiilor în afară, trebuie să fie alese în funcție de conformarea scalei. De asemenea, acestea sunt montate într-un timp scurt, urmând pașii din prospectul instrucțiunilor furnizate.

Cei care nu intenționează să cumpere scări trece în seturi, deja incluse cu toate accesoriile, pot crea întotdeauna balustradaîn funcție de gustul lor, cumpărând toate piesele necesare separat. În acest caz, instalarea va fi în mod inevitabil mai complexă și necesită, de asemenea, o anumită experiență.

Prețurile balustradelor pe scări:

Cât costă să cumperi o scară? Materialele, dimensiunile, caracteristicile și marca sunt toate variabile care afectează prețul unei balustrade pentru scările interne sau externe.

De obicei, o balustradă, cu dimensiunea standard în lungime variind de la 200 cm la 220 cm, complet cu paranteze pentru ancorarea la perete, șuruburi, finale și tot ce trebuie să fie ferm instalat, este vândut pentru aproximativ 50 de euro.

Costul crește atunci când alegerea de cumpărare este concentrată pe modelele antiderapante,realizate din oțel inoxidabil sau cu un design elegant. În orice caz, este întotdeauna bine să optați pentru o balustradă de calitate, distribuită de branduri de top din sector, pentru a fi sigur de a cumpăra un produs durabil și de calitate.

Prin urmare, trebuie să fim atenți la comutatoarele manuale ieftine, fabricate din materiale sărace, care nu pot oferi niveluri ridicate de siguranță și, de foarte multe ori, destinate să se uzeze rapid.

Clasament cu prețurile de cele mai bune:

Corrimano in ferro per scale

Acum, să vedem clasamentul nostru de 5 cele mai bune balustrade scara, întocmite după o comparație atentă între diferitele modele de pe piață, precum și comentarii complete pentru fiecare produs.

 • Corrimano InCasa 220 – In Acciaio Satinato

 

 

Scara interioară InCasa are finisaj din oțel satinat și formă tubulară cu un diametru de 20 mm. 220 cm lungime, această balustradă, cu o tijă împărțită în două bucăți, este vândut complet cu suporturi reglabile de perete de 7 cm și echipat cu un inel închis, pentru a asigura un suport bun.

Caracterizat printr-o soliditate bună, acest model este proiectat să reziste până la 80 kg. Designul simplu și modern îl face ușor adaptabil în diverse contexte.

 • NAIZY – Balustradă din lemn

 

NAIZY 200cm corrimano in acciaio inox legno grano - per scale interne ed esterne, a parete, supporto...
NAIZY 200cm balustradă din oțel inoxidabil cereale din lemn - pentru scări interne și externe, perete, suport ...
 • Lungime selectabilă - de la 60 cm la 200 cm pentru diferite nevoi, Această balustradă elegantă face scara sau balconul o privire reală. Balustrade cu conectori sunt, de asemenea, disponibile ...

 

Balustrada NAIZY este potrivită pentru scări interne și externe cu o lungime cuprinsă între 60 cm și 200 cm. Tija tubulară din lemn, tratată special pentru a rezista la umiditate, are un diametru de 42 mm, în timp ce suporturile din oțel rezistente la rugină sunt echipate cu capace, pentru a asigura o instalare bine finisată și elegantă din punct de vedere estetic.

Produsul este vândut împreună cu toate accesoriile pentru asamblare rapidă și permite, de asemenea, o asamblare personalizată. În acest din urmă caz, pur și simplu achiziționați conectorii pentru articulații separat. Adaptabil la orice pantă, designul merge bine în contexte contemporane și pentru a îmbunătăți aspectul scărilor fără volane sau parapete.

 • Balustradă Naizy 200

 

NAIZY corrimano in acciaio inox 100cm - per scale interne ed esterne, a parete, supporto da parete,...
Balustradă NAIZY din oțel inoxidabil 100cm - pentru scări interne și externe, perete, suport de perete,...
 • Lungime selectabilă - de la 50cm la 200cm pentru diferite nevoi, această scară elegantă face scara sau balconul un adevărat deschizător de ochi. Balustrade cu...

 

Balustrada scării interne Naizy, din oțel satinat. Potrivit pentru solzi de 200 cm lungime, acest model este vândut împreună cu suporturile, pentru a asigura o bună soliditate.

Caracterizată printr-o durabilitate bună în timp, balustrada are o acoperire excelentă. Designul simplu și modern îl face versatil, foarte potrivit în medii moderne sau cu un stil mai contemporan.

 • Balustradă dreptunghiulară INOXLM

 

 

Balustrada scării interne și externe INOXLM este realizată din oțel inoxidabil satinat DURABIL AISI 304 și se caracterizează prin designul său foarte modern și special, datorită mai ales structurii dreptunghiulare a tijei, care măsoară 40 x 20 mm.

Balustrada INOXLM de 100 cm lungime este gata pentru a fi instalată,deoarece este vândută complet cu dibluri și terminații deja sudate pe tijă. Rapid și ușor de asamblat, acest model se dovedește a fi foarte durabil și durabil.

 • Balustradă din fier forjat

 

KUKU-corrimano 50-350cm Nero Tubo industriale in ferro battuto corrimano, di sicurezza antiscivolo...
KUKU-balustradă 50-350cm Negru industrial tub forjat balustradă din fier forjat, non-alunecare de siguranță ...
 • Balustradele sunt realizate din tub galvanizat robust și sunt rezistente la coroziune profesională pentru o durată lungă de viață. Cotiera poate rezista la 150 kg de greutate, astfel încât să puteți folosi cu ...

 

Balustrada din fier forjat, cu efect galvanizat și rezistent la coroziune, este potrivită pentru scări interne și externe cu o lungime de 50 cm până la 350 cm. Designul acestei balustrade este foarte potrivit pentru a fi introdus în medii cu un stil industrial.

Modelul, cu un tub cu un diametru de 3,2 cm, are o capacitate de 150 kg și este vândut într-un kit complet cu toate accesoriile de montare. Pachetul include, de asemenea, șuruburi și dibluri pentru a asigura o instalare solidă. Suprafața antiderapantă a tijei face utilizarea și mai sigură.