loading
Cele mai bune curele Apple Watch: Ghid de cumpărare

Ai stabilit de mult timp o anumită familiaritate cu Apple Watch-ul și îl porți în fiecare zi, atât acasă, cât și în exterior. În acest sens, vă gândiți că ar fi nevoie de o notă suplimentară de clasă pentru a face smartwatch-ul frumos al lui Cupertino să iasă în evidență și singura modalitate de a face acest lucru este să-l asociați cu niște curele noi, probabil inned cu îmbrăcăminte.

Pun pariu că începi să te gândești la o mulțime de idei despre tipul de curea pe care doriți cu Apple Watch-ul; cu toate acestea, nu știți să facă alegerea corectă pentru modelul dumneavoastră și acest lucru vă împiedică să cumpere cureaua care reflectă cel mai bine personalitatea ta. Vă înțeleg, de fapt, există diferite aspecte, tehnice și nu, să ia în considerare în scopul de a face alegerea corectă.

Ce zici, atunci, dacă vă dau o mână de ajutor? În acest ghid de-al meu veți găsi tot ce trebuie să știți pentru a alege și cumpăra cele mai bune curele Apple Watch fără a face greșeli. Odată ce ați învățat toate aspectele tehnice să ia în considerare, veți fi lăsat cu partea cea mai distractivă: cea a evaluării estetice. Astfel, veți putea cumpăra cureaua care este cea mai potrivită pentru dvs. Dacă sunteți gata să înceapă, vă doresc o bună citit și cumpărături bunȚ

 

Informații preliminare

cinturini apple watch informazioni

Înainte de a sublinia unele dintre cele mai bune benzi pentru Apple Watch,vă voi explica principalele aspecte tehnice pe care trebuie să le cunoașteți și să luați în considerare alegerea produsului care se potrivește corect cu smartwatch-ul dvs. Nu este suficient să alegeți cureaua pentru frumusețea sau funcționalitatea sa, este mai întâi necesar să cunoaștețiînălțimea carcasei ceasului (măsură exprimată în mm) și circumferința încheieturii mâinii (exprimată, de asemenea, în mm).

De la lansarea originală a Apple Watch Series 1 în 2014, carcasa smartwatch-ului de la Cupertino a fost proiectată și fabricată în două dimensiuni: 38 mm și 42 mm. Două dimensiuni distincte care au caracterizat Apple Watch pur și simplu prin dimensiunea ecranului și nu prin caracteristici, care au rămas aceleași.

De la Seria 4 (2018) la seria curentă, dimensiunile oficiale ale smartwatch-urilor Apple au devenit 40mm pentru modelul mai mic și 44mm pentru modelul mai mare. Împreună cu noile măsuri dominante ale Apple Watch-ului, pe piață continuă să ajungă noi tipuri de curele cu nenumărate texturi și caracteristici.

Primul lucru pe care trebuie să-l știți pentru a alege cureaua potrivită pentru Apple Watch este, prin urmare, dimensiunea carcasei: 38, 40, 42, 44 mm? Curelele pentru carcasele de 38 mm și 40 mm sunt compatibile între ele,la fel ca și curelele pentru carcasele de 42 mm și 44 mm. Veți găsi indicația dimensiunii în descrierea produsului pe care sunteți interesat să-l cumpărați.

Dacă nu găsiți aceste date pe lista de produse, în cazul în care căutați o curea în afara site-ului Apple, vă sugerez să contactați distribuitorul online pentru a vă asigura că această caracteristică reflectă parametrii dvs.: dacă aveți un Apple Watch de 44mm și, din păcate, trebuie să cumpărați o curea de carcasă de 38mm, nu veți putea niciodată să o conectați la smartwatch-ul de 44mm , și invers.

Al doilea lucru pe care trebuie să știți pentru a cumpăra cureaua corectă pentru smartwatch-ul Apple, este dimensiunea legate de diametrul încheietura mâinii. De obicei, încheieturile masculine măsoară de la 150 mm și până la o medie de 200 mm/215 mm. Încheieturile feminine, pe de altă parte, măsoară, în medie, între 140 mm și 180 mm.

Apple face mai multe dimensiuni pentru a identifica lungimea curelelor, uneori semnează curelele cu literele universale S (mici), M (mediu) și L (mare) și alte ori utilizează direct măsurătorile diametrului încheieturii în milimetri.

  • (38-40mm) S/M:pentru încheieturi de la 130 la 180 mm.
  • (38-40mm) M/L:pentru încheieturi de la 150 la 200 mm.
  • (42-44mm) S/M:pentru încheieturi de la 140 la 185 mm.
  • (42-44mm) M/L:pentru încheieturi de la 160 la 210 mm.
  • (42-44mm) XL:pentru încheieturi de la 170 la 245 mm.

Al treilea lucru (opțional) pe care trebuie să știți pentru a cumpăra cureaua potrivită pentru dvs., este tipul de închidere. Există curele Loop, care este elastic și, prin urmare, purtabile pur și simplu prin lipirea și parada mâna de la Apple Watch. Acestea sunt cele mai potrivite pentru sport și utilizarea în viteză și mobilitate. Apoi, există curele din oțel inoxidabil, foarte elegant și robust, cu închidere magnetică. În cele din urmă puteți găsi curele din piele cu închidere mecanică cu cataramă și ușă,și curele din microfibră cu închidere velcro-ca.

De aici înainte, prin urmare, rămâne să fie considerată cea mai "distractivă" parte, adică aspectulestetic,culoarea și materialul care constau dintr-o alegere legată pur și simplu de gusturile cuiva și, prin urmare, complet subiectiv.

Cele mai bune curele Apple Watch

După ce ai aflat clar ce aspecte tehnice trebuie să iei în considerare pentru a cumpăra cureaua potrivită pentru Apple Watch, sunt sigur că vei putea găsi cu ușurință ceea ce este potrivit pentru tine. Deci, ce spui, dacă ajungem acum să cunoască pe cineva mai îndeaproape și să încerce să afle care sunt cele mai bune curele Apple Watch?

Aș spune să înceapă cu o revizuire a curele oficiale Apple,cu siguranță, mai scumpe decât cele produse de terțe părți, dar toate de cea mai înaltă calitate.

Curea Sport Apple Watch

cinturino sport

Nașul curelelor de ceas de mere, este cureaua Sport,o curea confortabilă și moale, compusă din fluoroelastomer, un material plastic ușor elastic, care rezistă agenților chimici și temperaturilor ridicate. Această curea este vândută în două dimensiuni, S/M și M/L,potrivite pentru încheieturi de 130-200 mm pentru o carcasă de 38-40 mm. Cu toate acestea, pe pagina de articol puteți găsi opțiunea de cumpărare pentru cazul 42-44 mm și o gamă largă de culori. Cureaua Sport este o alegere excelentă pentru cei care folosesc Apple Watch în sport competitiv sau constant, poate rezista bine transpirației și utilizării constante a produselor pentru a o curăța.

 

Apple Watch Sport Loop

cinturino in nylon

Apple Watch's Sport Loop Carbone curea este o soluție interesantă în dublu strat de nailon tesatura cu velcro-ca de închidere. Caracteristica nailonului garantează o curea moale, foarte ușoară și mai presus de toate respirabilă, potrivită pentru sport sau utilizare prelungită pe tot parcursul zilei. Acest model este vândut în mod regulat potrivit pentru încheieturi de 145-220 mm, cu toate acestea, printre opțiunile de cumpărare ale paginii Amazon veți găsi, de asemenea, dimensiunea XL pentru încheieturile de 170-245 mm, sau veți găsi opțiunea regulată pentru cazuri de 38-40 mm și, prin urmare, pentru încheieturile de 130-200 mm,în plus față de alegerea largă printre numeroasele culori.

 

Apple Watch Loop în Maglia Milanese

cinturino in maglia milanese

Cureaua milaneză tricotată Loop pentru Apple Watch este o cale de mijloc între confort și eleganță, brățara este realizată de mașini italiene speciale care țese tricourile inspirate de un design milanez din secolul al XIX-lea. Închiderea este magnetică și se ajustează într-o clipă prin mutarea de care are nevoie magnetul. Cureaua este compatibilă cu carcase de 38-40 mm pentru încheieturi de 130-180 mm,dar printre opțiunile de achiziție veți găsi, de asemenea, versiunea pentru carcase de 42-44 mm potrivite pentru încheieturi cu un diametru de 150-200 mm. Culorile opționale pentru bucla tricotată milaneză sunt argint, grafit și aur.

 

Curea apple watch din piele mesh

cinturino in pelle

Cureaua din piele pentru Apple Watch este un accesoriu elegant și rafinat,realizat manual în Franța și realizat cu magneți care se îndoaie ușor pentru a preveni lărgirea curelei pe tot parcursul zilei. Acest model este compatibil cu carcase de 38-40 mm pentru încheieturi de 130-160 mm. Printre opțiunile de cumpărare puteți identifica, de asemenea, dimensiunea mare pentru încheieturile de la 140-180 mm,sau puteți găsi opțiunea pentru cazuri de 42-44 mm pentru încheieturi cu diametre de până la 205 mm până la 4 culori diferite. Dacă doriți să vă prezentați cu eleganță distinctă, această curea este pentru tine.

 

Brățară apple watch mesh

cinturino in maglia

Apple Watch Mesh Bratara este una dintre cele mai bune curele propuse de apple, realizate cu același oțel ca și cazul și compus din peste 100 de elemente care necesită o prelucrare de aproximativ 9 ore pentru realizarea unei singure curele. Cureaua este compatibilă cu carcase de 30-40 mm pentru încheieturi cu un diametru de 140-205 mm,dar din opțiunile de achiziție puteți găsi versiunea pentru carcasele de 42-44 mm și colorarea argintie opțională. Pe unele ochiuri există un buton care vă permite să le elibereze în scopul de a regla lungimea fără a fi nevoie să utilizați instrumente speciale. Ideal pentru cei care doresc să se confrunte cu ziua cu stil și lux.

 

Cele mai bune curele compatibile cu Apple Watch

Dacă curelele proiectate de Apple nu sunt pentru tine, există numeroase articole realizate de terțe părți compatibile cu toate carcasele de smartwatch cupertino, oferind un catalog extins de modele despre culori, texturi și materiale. În acest capitol vă voi da câteva exemple de cele mai bune curele compatibile Apple Watch.

Avertisment: Curelele neoficiale, chiar dacă sunt compatibile cu Apple Watch, pot fi de slabă calitate în comparație cu originalele Apple. De exemplu: curelele sport care sunt realizate cu compus fluoroelastomer cupertino, sunt reproduse cu rășină siliconică simplă, mai puțin durabilă, sub rezerva atracției părului și a prafului și, prin urmare, să fie aruncate după o scurtă perioadă de utilizare. Deci, am puternic sugerăm să ia în considerare curele apple neoficiale de prima investigare comentarii și comentarii de la cei care le-au achiziționat deja, în scopul de a da seama dacă aveți de gând să facă o achiziție bună. Acestea fiind spuse, aici sunt unele modele care sunt cu siguranță valabile, în ciuda prețului accesibil.

Wanme Cinturino in silicone per Apple Watch (Pacco da 3)

cinturini pack 3

Il cinturino 3 Pack Silicone di Wanme è realizzato in resina siliconica che gli dona un feedback tattile morbido e confortevole. Ricorda il cinturino ufficiale Sport di Apple con l’unica differenza che Wanme è dotato di una chiusura meccanica con fibbia e perno. Questo modello viene venduto in confezioni da 3 pezzi ed è compatibile con le casse da 38-40 mm con la taglia M/L. Tuttavia puoi trovare anche la taglia S/M nelle opzioni di acquisto. Non manca la versione per le casse da 42-44 mm con le stesse taglie selezionabili e colorazioni miste tra cui il rosagiallomagentanerobiancorosso vino e menta.

 

Fengyiyuda braided Loop Numai Curea pentru Apple Watch

cinturino intrecciato

Fengyiyuda numai braided bucla curea este o versiune imitatoare a Apple's Only Braided Loop. Curelele cu buclă de nailon sunt soluția ideală pentru o curea ușoară, moale, elastică și respirabilă, ideală pentru utilizarea de zi cu zi. Acest model se potrivește carcaselor Apple Watch de 38-40 mm pentru încheieturile de 120-132 mm. Printre opțiunile de achiziție ale paginii Amazon, veți găsi alte 17 dimensiuni diferite pentru a o găsi pe cea care se potrivește cel mai bine diametrului încheieturii. Există, de asemenea, opțiunea de curele pentru carcase de 42-44 mm potrivite pentru încheieturi de până la 206 mm în diametru. În cele din urmă veți găsi diferite culori, inclusiv Pink Punch, Negru, Roșu, Inverness verde și cărbune.

 

Curele de ceas Archer pentru Apple Watch

cinturino in tela

Archer Watch Straps este o curea de pânză foarte robust și durabil, cu cusături vizibile groase și închidere mecanică cu cataramă și arc. Culoarea strălucitoare și textura pânzei îmbunătățește Apple Watch-ul, oferindu-i o notă de prospețime și noutate. Acest model este compatibil cu carcasa de 38-40mm a Apple Watch-ului, pentru încheieturi de 140-200 mm. Puteți găsi, de asemenea, printre opțiunile de cumpărare modelul compatibil cu 42-44 mm cazuri de apple watch și dacă nu vă place roșu, puteți alege până la 21 de alte culori.

 

Curea din piele XCool pentru Apple Watch

cinturino in vera pelle

Cureaua din piele XCool pentru Apple Watch este un accesoriu elegant, care oferă o notă de siguranță și profesionalism. Utilizarea pielii reale oferă feedback tactil moale și confortabil. Acest model este compatibil cu carcasele Apple Watch de 42-44 mm pentru încheieturi de 165-210 mm. Cu toate acestea, puteți găsi până la 13 culori diferite pe pagina de cumpărare Amazon pe care am propune de mai jos și în cazul în care dimensiunea cazului nu este bun, veți găsi, de asemenea, opțiunea pentru Apple Watch de 38-40 mm pentru încheieturile de 140-200 mm.

 

Curea din oțel inoxidabil TRUMiRR pentru Apple Watch

cinturino in maglia blu

Cureaua din oțel inoxidabil albastru TRUMiRR amintește foarte mult de cureaua de tricot milaneză apple, însă această imitație se caracterizează printr-o închidere mecanică a presiunii și 12 culori diferite. Modelul pe care vi-l propun este compatibil cu carcasele Apple Watch-ului de 38-40 mm într-o singură dimensiune pentru încheieturile de 135-205 mm.

 

Curea din piele Leotop pentru Apple Watch

cinturino polsino in pelle

Cureaua din piele Leotop pentru apple watch este un accesoriu cu un stil vintage și subteran,potrivit pentru excursii zilnice,muncă și evenimente ocazionale. Cureaua cu cusături groase și vizibile transformă Apple Watch-ul într-o manșetă din piele reală. Acest model este compatibil cu carcasele Apple Watch de 42-44 mm pentru încheieturi de 160-205 mm. Printre opțiunile de cumpărare de pe pagina Amazon veți găsi, de asemenea, versiunea pentru cazuri de 38-40 mm și 4 culori generale, inclusiv verde, negru și maro piele.