loading
Cele mai bune jocuri Xbox Game Pass

V-ați decis să abordați ecosistemul de jocuri Microsoft și aruncați o privire la catalogul de abonamente Xbox Game Pass fără sfârșit. Cu toate acestea, titlurile prezente sunt foarte multe și este ușor să ratezi o "perlă ascunsă". Deci ai venit până aici căutând sfaturi. Nu vă faceți griji: ați venit la locul potrivitȚ

În acest ghid mă voi concentra, de fapt, pe cele mai bune jocuri Xbox Game Pass. În cazul în care vă întrebați, nu voi lua în considerare numai consola de abonament, dar voi oferi, de asemenea, cu detalii cu privire la pc lume. Nu va fi, de asemenea, o modalitate de a merge în diferite genuri, astfel încât să puteți găsi titlul care este potrivit pentru tine.

Ce spui? Ai de gând să "se arunca cu capul" în imens Xbox Game Pass catalog? În opinia mea, nu puteți aștepta pentru a afla ce surprize Microsoft a decis să rezerve pentru abonați. Haide, atunci, mai jos veți găsi toate indicațiile necesare. Acestea fiind spuse, nu mai am nimic de făcut, dar vă doresc lectură bună și distracție bunăȚ

Informații preliminare

Giochi Game Pass

Înainte de a intra în detalii despre ceea ce cred că sunt cele mai bune jocuri Xbox Game Pass, credcă ați putea fi interesat să aflați mai multe despre posibilitățile de abonament.

Ei bine, Xbox Game Pass este un serviciu de abonament care vă permite să accesați un catalog vast de jocuri video, acestea sunt peste 100de titluri, pur și simplu plata ceea ce solicitați pe o bază lunară. Titlurile pot fi descărcate de pe console și/sau PC-uri în funcție de tipul de abonament ales, dar rămân în catalog numai pentru o anumită perioadă de timp.

În plus, titlurile Game Pass rămân accesibile numai atât timp cât aveți un abonament valid. Pe de altă parte, de la Xbox One începând acest lucru se întâmplă, de asemenea, pentru jocuri cu titluri de aur,care este, cele care vin cuabonament Live Gold (necesare pentru a juca online).

Vorbind de acesta din urmă, acest lucru este în cazul în care tipul de abonament intră în joc. Xbox Game Pass este disponibil în trei versiuni: UltimateGame Pass pentru console și Game Pass pentru PC. Primul este "non plus ultra" de abonamente: 12.99 euro pe lună și aveți atât PC-ul și consola Game Pass, precum și posibilitatea de a juca în cloud (pentru moment numai de la dispozitive mobile) și built-in abonament de aur. Nu lipsesc selecția EA Play. Pune pur și simplu, nu e totul: jocuri și șansa de a avea distractiv online.

De asemenea, demn de remarcat este promovarea Microsoft (activ la momentul în care scriu acest ghid), care vă permite să convertiți Xbox Live Gold abonamente la Game Pass Ultimate,până la 36 de luni. Mai multe informații aici.

Xbox Series S Game Pass

Este ușor să ne imaginăm la ce se referă celelalte două versiuni ale Game Pass,ambele propuse la 9,99 euro pe lună. Acestea din urmă permit accesul la cataloagele respective legate de platformă, precumși pentru a profita de reducerile dedicate abonaților.

În orice caz, pentru mai multe detalii cu privire la propunerile Microsoft, puteți consulta tutorialul meu cu privire la modul în care xbox game pass funcționează,în care am delved în continuare în această chestiune.

 

În rest, vă reamintesc că catalogul poate varia de la un moment la altul,deoarece sistemul de sosire și lansare a titlurilor funcționează într-un mod similar cu ceea ce se întâmplă, de exemplu, pe servicii precum Netflix. Din acest motiv, titlurile din acest tutorial (pe care îl voi actualiza periodic) pot fi retrase din serviciu în timp. Excepția titlurilor și studiourilor Microsoft deținute de compania Redmond, care nu au probleme cu drepturile, nu expiră niciodată și sunt întotdeauna prezente în catalogul Game Pass.

A tal proposito, ti nella guida ti lascerò anche i link per acquistare i giochi in formato digitale e fisico, da usare qualora un titolo iniziato con il Pass dovesse scaderti e avessi dunque bisogno di acquistarlo in modalità “tradizionale”.

 

Migliori giochi Xbox Game Pass per console

Dopo averti illustrato quali sono le possibilità offerte dall’ecosistema Microsoft mediante il Game Pass, direi che è giunta l’ora di analizzare i titoli per console parte della sottoscrizione che ritengo più validi. Visto il numero di videogiochi coinvolti, ho deciso di effettuare una suddivisione per genere, che ti consente di orientarti meglio all’interno del catalogo.

Voi examina în detaliu unele dintre cele mai populare categorii, și anume de acțiune / aventură și curse / sport, dar apoi va exista o oportunitate de a analiza, un pic mai repede, de asemenea, posibilitățile oferite de alte genuri, de multe ori apreciate de către jucătorii care sunt obișnuiți să întreb de multe ori despre această lume. Procedând astfel, veți fi în măsură să facă alegerea mai repede și nu va "te plictisești" cu prea multe indicații despre titluri le știți, probabil, deja.

 

Acțiune și aventură

Dacă sunteți în căutarea pentru adrenalină pură, genul de acțiune și aventură este, probabil, pentru tine. Nu, cu toate acestea, face greșeala de a gândi că toate jocurile de acest tip sunt aceleași, din moment ce se deplasează într-o limită foarte largă.

Mediul

The Medium Xbox

The Medium este unul dintre primele titluri reale lansate pentru consolele microsoft din a 9-a generație, și anume Xbox Series X și Xbox Series S. Această oroare psihologică lansată la începutul anului 2021 și dezvoltată de Echipa Bloober a catalizat, așadar, atenția jucătorilor și datorită naturii sale "next-gen".

Doar un medium poate rezolva un mister întunecat,mergând până la a descoperi secretele unui hotel abandonat. Veți trece între douălumi, real și spiritual, descoperind adevărurile din spatele ambelor. Pe de altă parte, fiecare medalie are dezavantajul ei.

Acest lucru nu este exact un titlu triplu AAA, dar este o experiență bună și apreciat de mulți jucători care dețin console de generație a 9-a. Îl puteți găsi, inclus în Game Pass, prin Microsoft Store.

Resident Evil 7

Resident Evil 7 Xbox Game Pass

Saga Resident Evil nu are nevoie de prea multe introduceri: acestea sunt jocuri video care au scris povestea genului horror de supraviețuire. Resident Evil 7 este, potrivit multora, unul dintre cele mai bune capitole din serie.

Povestea îl pune pe jucător în locul lui Ethan Winters,căutându-și soția, Mia, care i-a trimis un mesaj destul de ciudat. Winters credea că femeia a murit, dar acum există o șansă să fie în Louisiana.

Primele indicii reale sunt în apropierea unei case abandonate, în apropierea a ceea ce pare a fi un vehicul aparținând unui echipaj de televiziune. De atunci vor exista mai multe aspecte narative, în stil horror de supraviețuire pură.

Resident Evil 7 poate fi descărcat prin Microsoft Store.

Marea Hoților

Sea of Thieves Xbox Game Pass

Sunt conștient de faptul că am menționat mai multe jocuri care nu sunt exact "vesel". Nu vă faceți griji, există, de asemenea, ceva relaxant despre Xbox Game Pass, care este Marea Hoților.

Este un joc care are o hartă mare împărtășită cu alți jucători, toate în căutarea de comori și aventuri cu propriile lor bărci. Navighează în marea frumoasă a Mării Hoților, încercând să evite pericolele, poate joc unele melodie mare, este o relaxare care câteva zile pot permite.

Între băuturi, puteți găsi comori, precum șisă accepte misiuni care vă vor face să mergeți în căutare de schelete. Acest lucru nu este de a menționa posibilitatea de a face cu comercianții, aducându-le bunuri sau de cumpărare a acestora.

Dacă doriți să vă cufundați în experiența Sea of Thieves, puteți pleca acum: descărcați-l de la Microsoft Store.

Batman Arkham Knight

Batman Arkham Knight Xbox Game Pass

Cine nu e un fan al Cavalerului Întunecat? Batman Arkham Knight este una dintre cele mai bune metode de a-l imita și de a profita de abilitățile sale impresionante.

Arkham Knight începe la scurt timp după evenimentele din bine-cunoscut Arkham City, doar atunci când Bruce Wayne și întreprinderile sale Wayne au început un proiect de reamenajare pentru oraș. În cele din urmă totul pare să meargă conform destinației, atât de mult încât Batman nici măcar nu apare.

Răufăcătorii din Gotham City par să fie speriați de Figura Cavalerului Întunecat după ce s-a întâmplat, dar în curând un nou inamic de temut îl forțează pe Batman, precum și pe jucător, să revină pe scenă cu stil.

Batman Arkham Knight este disponibil prin intermediul Microsoft Store.

The Falconeer

The Falconeer Xbox

Printre xbox seria X și seria s lansa jocuri (dar, de asemenea, compatibil cu Xbox One), este Falconeer. Este o producție realizată de o singură persoană, și anume Tomas Sala, care reușește să rămână în inimile jucătorilor.

Marele Ursee este o lume misterioasă care merită cu siguranță să fie explorată. Duelurile frenetice din zbor reprezintă "inima" gameplay-ului, dar în fundal există o luptă între facțiuni care nu pot decât să excite utilizatorul, datorită stilului grafic șiatmosferei deosebit de reușite.

Falconeer poate fi definit ca un "indie magic". Îl puteți găsi în Microsoft Store.

 

Curse și sport

Fie că doriți să zip pe asfalt, lovi cu piciorul mingea sau pumn unii adversari, de curse și sport gen cu siguranță are experiențe bune pentru a vă oferi.

Need for Speed Heat (EA Play)

Need for Speed Heat Xbox Game Pass

Need for Speed serie de jocuri video cu siguranță nu are nevoie de prea multe introduceri, mai ales pentru cei care au fost dating mediu de joc video de ani de zile, probabil, din zilele de Underground și Most Wanted. Saga nu mai este, probabil, la această glorie, dar Need for Speed Heat,lansat în 2019, reprezintă cu siguranță o experiență extraordinară.

Titlul se bazează foarte mult pe ciclul zi / noapte,care să permită jucătorului să trăiască în fiecare zi, după dorește. Corupția este agresivă în Palm City și, din păcate, lumea curselor nu este scutită de acest flagel agresiv.

Va trebui apoi să încerce să stabilească situația, încercând să urce "clasamentele" împotriva tuturor așteptărilor. Dacă acceptați provocarea, tot ce trebuie să faceți este să începeți descărcarea din Microsoft Store,deoarece este inclusă în EA Play (Xbox Game Pass Ultimate). De asemenea, vă reamintesc că pe aceste pagini puteți găsi, de asemenea, unele indicații cu privire la modul de a face bani pe Need for Speed Heat.

Asieta cursei

Assetto Corsa Game Pass

Ce spui? Nu vă place arcade jocuri video de curse foarte mult și ar dori ceva mai "realist"? În acest caz, nu pot decât să recomand Assetto Corsa,dezvoltat de casa italiană de software Kunos Simulazioni.

Este un joc cunoscut peste tot în lume în special pentru calitățile sale de simulare,capabil să ofere o experiență care nu se găsește în orice alt joc pentru cei mai exigenți utilizatori. Dacă sunteți un astfel de fan, nu puteți pierde Assetto Corsa.

Pentru a începe cursele, descărcați jocul de la Microsoft Store.

Forza Orizont 4

Forza Horizon 4 Game Pass

Seria de jocuri video Forza Horizon este una dintre cele mai populare printre cei care au o consolă Xbox. Printre punctele sale forte există, de asemenea, un sector tehnic de multe ori "divizare".

În Forza Horizon 4 utilizatorul este dus în Marea Britanie,unde poate modifica și conduce o flotă de peste 450 de mașini. Explorarea, crearea, curseși, desigur, salturi va fi o parte integrantă a experienței.

Ce mai aștepți? Forza Horizon este acolo de așteptare pentru tine, pe Microsoft Store.

FIFA (EA Play)

FIFA Xbox Game Pass

FIFA. Acest termen este suficient pentru a clarifica imediat ceea ce se înțelege. Seria istorică Electronic Arts este deosebit de populară în Italia, așa că nici măcar nu trebuie să explici prea multe despre ceea ce este.

Între meciuriprietenale și moduri online, ar fi inevitabila Echipă Ultimate,veți avea cu siguranță o mulțime de distracție aducând jucătorii preferați în partea de sus a clasamentului internațional.

In questo caso ho fornito delle indicazioni generali perché FIFA viene rilasciato su base annuale. Questo significa che su Xbox Game Pass Ultimate, mediante EA Play, puoi trovare svariati capitoli della serie calcistica di EA.

In genere è possibile scaricare in modo completo il capitolo precedente a quello attuale, mentre spesso è disponibile anche una prova di anteprima dalla durata di 10 ore della versione uscita più di recente. In ogni caso, sicuramente il Game Pass Ultimate può fornirti ottime soddisfazioni.

PES

LED

Il rivale per eccellenza di FIFA, PES di Konami, è disponibile nella sua edizione più recente su Game Pass. Gode di licenze esclusive, un’ottima grafica e un gameplay che, a detta di molti, risulta più realistico di quello del calcistico EA. Da provare sicuramente, anche solo per divertirsi ogni tanto in qualche match online e/o con gli amiciȚ

Puoi trovare PES anche sul Microsoft Store.

 

EA Sports UFC 3 (EA Play)

EA Sports UFC 3 Xbox Game Pass

Uscito nel 2018, EA Sports UFC 3 è il gioco perfetto per gli amanti delle arti marziali miste. D’altronde, in copertina c’è Conor McGregor.

Dalla Ultimate Fighting Championship (UFC) alla modalità multigiocatore: non manca niente per chi è solito seguire questo mondo. Tra un combattimento e l’altro, sicuramente troverai pane per i tuoi denti, vista anche la presenza di oltre 200 lottatori in 10 classi di peso.

Se vuoi partire con i combattimenti, il download ti attende mediante il Microsoft Store.

 

Giochi di ruolo

Monster Hunter World Xbox Game Pass

Mettiti da parte molto tempo libero: se sceglierai il giusto gioco di ruolo, ti immergerai e divertirai talmente tanto che passerai centinaia di ore all’interno di quel mondo.

Si tratta di una categoria di titoli che, anche per via del tempo richiesto per essere portati a termine, non si adatta ad essere descritta in modo completo in questa sede. Per questo motivo, ti fornisco delle rapide indicazioni sui titoli che ritengo più validi.

 • Monster Hunter: World: immergiti nei panni di un cacciatore di mostri e dai vita a battaglie emozionanti, da solo o in cooperativa. La serie è una delle più popolari di questo genere.
 • The Witcher 3: Wild Hunt:Doneaza un penny pentru witcher dumneavoastră și cufunda-te într-un cadru fantezie punctată cu obiective turistice interesante, de la orașe comerciale la insule pline de pirati vikingi. Evident, ești Geralt din Rivia.
 • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition: unul dintre jocurile cu mai multe ediții de pe piața jocurilor de noroc. Probabil că e de ajuns să te facă să înțelegi amploarea succesului lui Skyrim. Pe de altă parte, dragonii câștigă întotdeauna.
 
 • Lumi exterioare:cufunda-te în viitor și să încerce să nu-l rupă. Dacă vă place science fiction, acest RPG poate face absolut pentru tine. Ce mai aștepți? Încearcă să pui capăt amenințării care ar putea distruge colonia Halcyon înainte de a fi prea târziu.
 • Kingdom Hearts III:Sora, Donald Duck, Goofy și Mickey Mouse nevoie de ajutorul tau in acest RPG de acțiune. Atmosfera de vis și prezența personajelor Disney asigură o "atingere magică". Foarte recomandat.

 

Shooter

Gears 5 Xbox Game Pass

Scoaterea dușmanilor este întotdeauna distractiv, mai ales atunci când aveți un shooter valabil la dispoziția dumneavoastră. Pe Xbox Game Pass nu există cu siguranță nici o lipsă de alternative în această privință.

Titlurile implicate sunt atât de populare încât nici măcar nu au nevoie de atât de multe prezentări.

 • Gears 5:Cufunda-te într-un shooter la persoana a treia în cazul în care va trebui să descopere un mister legate de unele coșmaruri legate de roi. Între campanie, modul online și acțiunile de pompare a adrenalinei, distracția este garantată.
 • Halo 5: Guardians- este considerat de mulți a fi unul dintre cele mai ambițioase capitole din saga istorică Master Chief. Un titlu care nu trebuie ratat, mai ales dacă sunteți un fan al saga. Nu uita de multiplayer.
 • Battlefield V (EA Play):un shooter care poate păstra fanii distrați în moduri multiplayer pentru sute de ore. Dacă nu ați încercat-o încă, aceasta este sansa ta.
 • DOOM etern:scoate hoardele de demoni rapid. Aceasta este ceea ce DOOM este cunoscut pentru. Acest capitol face exact ceea ce trebuie să facă, oferindu-vă o mulțime de satisfacție în termeni de distracție.

 

Metroidvania / Roguelike

Hollow Knight Xbox Game Pass

Lo so: questi generi potrebbero in un certo senso rientrare nel più ampio filone rappresentato dal genere azione e avventura, ma all’interno del catalogo di Xbox Game Pass ci sono talmente tanti titoli Metroidvania e Roguelike validi che vale la pena citarli a parte.

Se conosci questo genere è perché probabilmente sei un “vero intenditore”. Non scenderò dunque nel dettaglio dei singoli titoli, che probabilmente conosci già, ma di seguito puoi trovare una lista di quelli più validi che sono presenti sul Game Pass.

 • Hollow Knight Edizione Cuore di Vuoto: addentrati a Nidosacro in cerca di avventure, provando a scoprire cosa si cela dietro alla misteriosa infezione che sta generando pericolose creature.

 

 • Dead Cells: sei Il Prigioniero e non ti piace molto parlare. Non puoi realmente morire, dato che l’isola si riconfigura proceduralmente. Cerca di scoprire cosa succede in questo modo, ma soprattutto divertiti.
 • GuacameleeȚ 2: impersona Juan Aguacate, un luchador che si fa strada a suon di pugni, calci e ovviamente mosse di wrestling. Un titolo scanzonato che probabilmente ti strapperà più di qualche sorriso.

 

 • Ori and the Will of the Wisps: l’atmosfera cullante, nonché a tratti “malinconica”, di questo gioco dà vita a una sorta di poesia in movimento. Un’opera da mostrare a chi si ostina a sostenere che i videogiochi non sono arte.
 • Ori and the Blind Forest Definitive Edition: predecessore di Will of the Wisps, Blind Forest è il titolo da cui iniziare se non ti sei ancora avvicinato a questa serie. Lasciati cullare dalla splendida colonna sonora.

 

Party Game

Human Fall Flat Xbox Game Pass

Come dici? Hai intenzione di passare un pomeriggio spensierato con i tuoi amici, all’insegna di una produzione in grado di farti ridere a crepapelle? Bene, allora quello che stai cercando è indubbiamente un buon party game. Prenderò in considerazione anche alcuni titoli che si basano sull’online, dato che oggi non sono in pochi coloro che giocano “a distanza”.

Si tratta di titoli “semplici”, che possono tuttavia garantirti ottime soddisfazioni in termini di divertimento.

 • Human Fall Flat: aggrapparsi e cercare di superare livelli “platform” sarebbe facile, se non si impersonassero dei surreali personaggi che faticano anche solamente a tenersi in piedi. Un titolo da giocare in compagnia, che darà vita a inaspettate situazioni esilaranti.
 • OvercookedȚ 2: pronti? ViaȚ Devi cucinare e portare più punti possibili alla tua squadra. Mi raccomando, non sbagliare ingredienti in quel breve lasso di tempo a tua disposizione.
 • Golf With Your Friends: prendi parte a rilassanti partite a golf insieme ai tuoi amici. Certo, alcuni tiri potrebbero far nascere qualche discussione in termini competitivi, ma alla fine del pomeriggio ti sarai divertito.
 • Moving Out: chi ha detto che fare un trasloco è noioso? Se fatto nel modo in cui lo si fa in Moving Out, tutto diventa molto divertente. Un gioco spensierato e ironico, sicuramente da provare.

 

Altri giochi validi su Xbox Game Pass per console

Minecraft Xbox Game Pass

Desigur, consola fără sfârșit Game Pass catalog oferă, de asemenea, multe alte perle în afară de cele menționate mai sus.

Din acest motiv, am decis să dea spațiu la o listă de 10 alte titluri pe care le consider valabile, în general, și ar putea să vă dau idei interesante pentru sesiuni de jocuri.

 • Minecraft:Titlul lui Mojang nu are nevoie cu adevărat de nici o introducere. Explorează lumea "cuburilor" și modelează-o cu fantezia ta, fie că este în modul supraviețuire sau creative. Puteți găsi mai multe tutoriale legate de joc pe pagina site-ului meu dedicat Minecraft.
 • Star Wars Battlefront II:Dacă sunteți un fan al francizei Star Wars, acest shooter este cu siguranta o experienta de a trăi, atât în termeni de țară și multiplayer. Jocul poate fi obținut prin Game Pass Ultimate, deoarece este integrat în EA Play.
 • No Man's Sky:Explorați planete și supraviețuiți într-un joc sci-fi care exploatează un univers generat procedural, care poate oferi surprize. Titlul Hello Games nu a fost primit în cel mai bun mod la lansare, dar este recuperarea actualizare la actualizare.
 • The Sims 4:simulatorul de șuruburi "prin excelență. Încercați să conducă Sim trăiește în mod corect, ceea ce le conduce să aibă cariere mari și viața socială (sau nu, jocul este a ta). Jocul este inclus în EA Play, apoi accesibil prin Game Pass Ultimate. 
 • ARK survival evolved:dinozauri îmblânzi într-un titlu vast și unic. Hunt, plante și de a construi pentru a supraviețui și du-te mai departe și mai departe în descoperirea lumii de ARK.
 • O cale de ieșire:Dacă sunteți în căutarea pentru ceva diferit decât de obicei, acest titlu inclus în EA Play ar putea fi pentru tine. Este, de fapt, o aventură co-op care spune despre evadarea din închisoare și diverse alte aventuri ulterioare. Suna un prieten: e distractivȚ
 • Bună ziua vecin:vecinii sunt întotdeauna un mister, cine știe ce se ascund în casa lor. În acest joc veți descoperi doar acest secret incredibil, intrând în pivniță ciudat de vecinul tău virtual înfiorător.
 • Titanfall 2:Înainte de a da naștere bine-cunoscutului Battle Royale Apex Legends,Respawn Entertainment a creat un mare shooter bazat pe Titan. Din păcate, titlul nu a fost exact un succes în ceea ce privește vânzările, dar dacă vă place sexul vă recomandăm să-l dau un try.
 • Dead by Daylight:Evadare de la un criminal nemilos, sau impersonal tine, în acest joc video rapid-paced care se bazează pe multiplayer. Scopul supraviețuitorilor este să repare generatoarele și să scape, în timp ce ucigașul îl cunoaște deja.
 • Star Wars Jedi Fallen Order: Lansat în 2019 și inclus în EA Play, este un titlu bazat pe universul Star Wars realizat de Respawn Entertainment, și anume autorii Apex Legends și Titanfall 2. Mai vrei să spui ceva?

Migliori giochi Xbox Game Pass PC

Migliori giochi Xbox Game Pass PC

Come dici? Hai intenzione di effettuare la sottoscrizione al Game Pass per PC e vorresti avere qualche indicazione in merito alle divergenze con il catalogo console? Ebbene, ti spiego subito la situazioneȚ

PC e console sono due piattaforme diverse, basti pensare al metodo di input principale: mouse e tastiera contro controller. Per questo motivo, Microsoft ha deciso di differenziare i vari abbonamenti, fornendo una base di giochi in comune, ma inserendo giochi esclusivi per PC o per console.

In parole povere, i consigli che ti ho fornito nel capitolo per Xbox rimangono validi anche per computer, ma non tutti i giochi citati sono disponibili nel Game Pass per PC. Infatti, ci sono delle mancanze importanti (su computer sono assenti titoli come The Witcher 3 e Monster Hunter World, giusto per citarne due). Tuttavia, ci sono anche delle aggiunte che su console non fanno capolino, ad esempio Microsoft Flight Simulator e Among Us.

Mi accingo, dunque, a fornirti qualche consiglio specifico per questa piattaforma, dandoti delle indicazioni su quelli ritengo essere i migliori titoli in tal senso. Sarò breve, in quanto ho già descritto molti videogiochi interessanti in precedenza in questa guida.

 • Control: uno sparatutto in in terza persona in cui il giocatore entra in contatto con delle forze sovrannaturali che porteranno la protagonista alla ricerca della verità dietro alla scomparsa di suo fratello. Perché lo consiglio per PC? Il gioco fa uso di tecnologie come il DLSS, quindi se disponi di una scheda video RTX potrebbe interessarti.
 • Microsoft Flight Simulator: non c’è niente di più rilassante che sorvolare la Terra a bordo del proprio velivolo. Prenditi un po’ di tempo libero ed esplora dall’alto le bellezze del nostro Pianeta. La versione inclusa nel Game Pass è quella Standard.
 • Halo: Master Chief Collection:toate cele șase jocuri clasice Halo într-o singură colecție. Dacă ați pierdut această saga istorice, poate pentru că nu ați avut niciodată o consolă Xbox, acesta este momentul tau.
 • Printre noi:un titlu multiplayer distractiv în cazul în care supraviețuirea este totul. Între înșelăciune, sabotaj, sarcini care trebuie îndeplinite, discuții și cei care au mai mult, nu va fi ușor să-l găsim pe impostor. Puteți găsi unele ghiduri interesante pe pagina de site-ul meu dedicat printre noi.
 • Age of Empires III Definitive Edition:Chiar are nevoie de prezentări? Ediția finală a capitolului istoric al saga jocurilor video strategice a apărut la sfârșitul anului 2020 și este cea mai bună modalitate de a experimenta experiența Age of Empires III.

Alte titluri deja acoperite în capitolul consolă, dar care merită să fie menționate aici, sunt Medium, Gears 5, Forza Horizon 4, și Marea hoților.

Puteți verifica titlurile curente disponibile cu abonamentul Microsoft prin intermediulsite-ului web microsoft oficial. Defilarea în jos a paginii vă permite, de asemenea, să găsiți filele Consolă și PC, care vă permit să înțelegeți mai bine diferențele dintre cele două abonamente.