loading












































Cele mai bune notebook-uri pentru jocuri

Sunteți un pasionat de jocuri video È™i au nevoie de un laptop care vă însoțeÈ™te în pasiunea ta. Sau ați observat că laptopul începe să se împrejmuiască cu titluri de ultimă generație È™i doriți să aruncați o privire la catalogul celor mai bune notebook-uri de jocuri de la cei mai importanți producători din industrie, ar fi MSI, Alienware, Asus sau Acer, fără a fi nevoie să le răsfoiți unul câte unul. Adică, dacă nu È™tii ce peÈ™te pentru a prinde în alegerea notebook-ul de jocuri de visele tale È™i doriți o mână, sunteți în locul potrivitȚ

Caracteristicile să ia în considerare atunci când selectați un computer de jocuri, fie că este vorba portabil sau desktop, nu sunt atât de diferite. De exemplu, placa video, numită È™i GPU, care este componenta implicată pentru orice procesare grafică, este foarte importantă, dar nu numai GPU-ul este compus dintr-un notebook pentru jocuri. Computerul trebuie să fie echilibrat în fiecare componentă: nu ar avea sens să alegeți un computer cu un GPU dedicat È™i foarte puternic È™i, în acelaÈ™i timp, păcat în alte caracteristici cheie.

Dar să mergem în ordine, altfel riscăm să creăm mai multă confuzie decât orice altceva. În acest ghid, vă voi recomanda cele mai interesante modele de notebook-uri de jocuri pe care le puteți cumpăra chiar acum, dar mai întâi vă voi spune să vă pregătiți să alegeți cel mai bun model pe baza specificațiilor dumneavoastră exigente. De fapt, nu există cel mai bun notebook de jocuri vreodată, dar mai multe soluții care pot fi mai eficiente într-un domeniu È™i mai puțin capabil cu alte tipuri de activități.

de a alege un notebook de jocuri

Atunci când alegeți cel mai bun notebook pentru jocuri, trebuie să prioritizați unele componente care sunt mai importante în raport cu cât de importante ar putea fi pe un laptop tradițional. AÈ™a am anticipat deja, pentru a avea o experiență de joc mai bună, este esențial să aibă o placă video puternic, mai ales cu titluri de ultima generatie, È™i procesor È™i subsistem de memorie, de asemenea, au o mare importanță. Notebook-urilede gaming sunt de obicei foarte puternice È™i se supraîncălzesc foarte mult în timpul sesiunilor mai lungi, aÈ™a că au nevoie de un sistem foarte eficient de disipare a căldurii.

Notebook gaming

Dar ia confortabil È™i petrece ceva timp imaginind să alegeți un notebook de jocuri, fără a lua cantonates. Mai jos voi explica o serie de noțiuni pe care trebuie neapărat să È™tiți înainte de a lua o privire la ceea ce ar putea fi modelul perfect pentru nevoile dumneavoastra.

Platformă: CPU È™i GPU

Luați în considerare cu mare atenție platforma hardware a următorului notebook pentru jocuri, deoarece va determina performanța generală È™i, cel mai important, performanța din joc. După v-am explicat deja, procesorul (procesorul)poate fi definit ca fiind creierul sistemului, È™i este un cip care poate efectua orice fel de calcul generic. Puteți evalua performanța sa în funcție de numărul de nuclee, frecvența de funcționare a fiecăruia dintre ele È™i micro-arhitectura utilizată.

Notebook gaming

Notebook-urile pentru jocuri utilizează adesea procesoare Intel, în special cele mai puternice modele din familia Intel Core. Această serie este împărțită în mai multe familii: Intel Core i3, familia entry-level; Intel Core i5,mid-range; Intel Core i7,high-end; È™i în cele din urmă avem procesoare Intel Core i9,cele mai puternice dintre cele propuse de producătorul Santa Clara. Fiecare procesor este marcat cu o cifră numerică: prima cifră sau primele două indică generația, È™i vă reamintesc că în acest moment cea mai recentă generație de procesoare Intel Core este a zecea. Celelalte cifre definesc de obicei intervalul de performanță. 

AMD oferă, de asemenea, procesoare de înaltă performanță pentru lumea notebook-urilor, iar acestea sunt cele ale familiei AMD Ryzen. Le recomand mai ales dacă doriți să economisiți bani, în timp ce realizarea unor valori excelente în ceea ce priveÈ™te performanța È™i consumul de energie în comparație cu omologii Intel.

În cadrul unui notebook de jocuri, este esențial să aveți un GPU dedicat, care este un chipset video separat de procesor. Acest lucru oferă mai multe avantaje: o mai bună gestionare a căldurii È™i performanță mult mai mare sunt doar câteva dintre ele. Cu toate acestea, un GPU dedicat are un consum de energie mult mai mare decât soluțiile integrate, motiv pentru care laptopurile de gaming sunt adesea mai groase È™i au o autonomie operațională mult mai mică decât modelele tradiționale.

Notebook gaming

Chiar acum, cele mai bune GPU-uri pentru notebook-uri de jocuri sunt cele propuse de nVidia,deÈ™i RADEON AMDs sunt cu siguranță nu trebuie să fie aruncat: GeForce RTX 20×0 familie este cel mai înalt-end, È™i vă permite să realizeze performanțe foarte ridicate È™i să permită ray tracingrandare. Apoi, avem soluții de familie GTX, care sunt cele din generațiile trecute, fără Ray Tracing în hardware, dar încă în măsură să ofere performanță valabilă în ceea ce priveÈ™te ratele de cadre (cadre pe secundă în randarea grafică a mediilor tridimensionale de jocuri). GPU-urile dedicate au întotdeauna o cantitate dedicată de VRAM

Nu este încă uÈ™or să stabilească performanța unui notebook de jocuri pe baza specificațiilor hardware, aÈ™a că am recomanda lectură comentarii le găsiți online pentru a obține o idee de modelele preferate.

Monitor

Monitorul este o altă componentă foarte importantă în cadrul unui notebook de jocuri, mai ales atunci când se ia în considerare răspândirea de modele de înaltă rată de reîmprospătare. AceÈ™ti termeni înseamnă capacitatea panoului de a reproduce un anumit număr de imagini pe secundă. Rata de reîmprospătare este măsurată în Hz È™i este standard de 60Hz, dar poate ajunge, de asemenea, 120Hz, 144Hz, È™i chiar ajunge până la 240Hz. Acesta nu trebuie confundat cu rata cadrelor: acesta din urmă este, de fapt, definit de puterea plăcii video È™i este variabil în funcție de complexitatea scenei care urmează să fie redată; rata de reîmprospătare este o valoare arbitrară È™i este de obicei fixă.

Complicarea problemelor este nVidia G-Sync È™i AMD FreeSync tehnologii. Diferența care, în mod inevitabil, este creată uneori între ratele de reîmprospătare (fixe) È™i rata cadrelor (variabilă), de fapt, generează artefacte pe ecran (labagii, bâlbâieli sau imagini zimțate, rupere). Tehnologii le-am raportat la tine în loc să sincronizeze dinamic ratele de cadre È™i ratele de reîmprospătare È™i oferă o percepție mult mai lină (dar prețul sistemelor compatibile creÈ™te).

Notebook gaming

Monitorul unui notebook de gaming poate avea dimensiuni diferite È™i este adesea mare (până la 17,3 inchi) pentru a oferi o experiență de joc mai plăcută. Dimensiunea ecranului este măsurată cu diagonala, aproape întotdeauna în inci ("). Diagonala este separată de rezoluție È™i definiție:primul termen defineÈ™te numărul total de pixeli de pe ecran, al doilea în schimb numărul de pixeli dintr-o anumită zonă. Definiția de afiÈ™are este adesea indicată în ppi (pixeli per inch,pixeli per inch).

  • Rezoluție HD — 1280×720 pixeli în format 16:9.
  • Rezolutia Full HD - 1920×1080 , este ceea ce veți găsi în marea majoritate a notebook-uri de jocuri disponibile pe piață astăzi, È™i asta e ceea ce am recomanda cel mai mult.
  • Rezoluția Quad HD — denumită È™i 2K — este de 2560×1440 pixeli în format 16:9.
  • Rezolutia Ultra HD — in standardul 4K este de 3840×2160 pixeli.

Rezoluția mai mare de multe ori corespunde definiției mai bune a imaginii, cu toate acestea să fie atentȚ Pe măsură ce rezoluția creÈ™te, la fel È™i puterea de calcul necesară pentru redarea cadrelor în jocuri. O rezoluție prea mare ar putea sacrifica performanța foarte mult È™i să producă fotografii în animații. Dincolo de Full HD în jocuri poate necesita, cu alte cuvinte, hardware de top-of-the-range de ultima generatie.

 

RAM și stocare

La RAM e lo storage rappresentano il sottosistema memorie di un notebook, sia esso da gioco o meno. La RAM è la memoria di sistema, ed è chiamata in causa per immagazzinare temporaneamente le informazioni e i dati che servono alle applicazioni (e ai giochi). Si misura in gigabyte (GB) e su un sistema da gioco ti consiglio di non scendere mai sotto gli 8GB, soprattutto se vuoi fare un minimo di multi-tasking mantenendo più applicazioni aperte in memoria.

Lo storage può essere chiamato anche memoria di archiviazione o memoria interna. Differentemente dalla RAM, questa è una memoria permanente e viene mantenuta anche allo spegnimento del computer. Al suo interno vengono installati il sistema operativo e tutte le applicazioni, così come anche i giochi, dati, file, documenti e tutto quello che serve in maniera permanente. Le unità di storage si suddividono in hard-disk meccanici (HDD) o SSD (Solid State Drive), i primi solitamente con più alta capacità, i secondi molto più veloci e silenziosi, ma meno capienti.

Notebook gaming

Pe un laptop, unitățile de stocare pot adopta două formate: 2,5" sau M.2, acesta din urmă fiind mai compact în dimensiune È™i, prin urmare, numai prezente pe SSD. Există, de asemenea, două platforme, printre cele mai populare: NVMe pe interfata PCIe,fără îndoială, cel mai rapid; sau SATA III,cel mai obiÈ™nuit. Este puțin probabil să găsiți pe piață un notebook de jocuri de stocare pe bază de memorie flash (eMMMIC).

Baterie

Bateria unui laptop de gaming este de obicei foarte generoasa ca dimensiune, insa nu va asteptati la rezultate satisfacatoare sub nicio circumstante. În mediul de jocuri este deja atât de mult să depăÈ™ească o oră È™i jumătate, fără conexiune la rețeaua electrică, dar, având în vedere că notebook-uri de jocuri au hardware foarte puternic (È™i cu consum mare de energie), este dificil să depăÈ™ească 3 sau 4 ore, chiar È™i în alte domenii. Specificațiile bateriei unui notebook pot fi declarate în diferite moduri: în miliampereora (mAh), de exemplu, sau în Wh sau V, care indică Watt / oră sau Volt, respectiv.

Puteți obține mAhs prin împărțirea Wh la V, È™i apoi înmulțiți rezultatul cu 1000. Cu toate acestea, producătorii indică foarte des în mod direct autonomia operațională realizabilă pe fiecare model, oferind o idee despre ce poate face un anumit laptop în acest domeniu special. Valoarea numerică a mAh sau Wh nu indică durata de viață a bateriei în utilizare normală, deoarece mai multe variabile afectează consumul de energie al unui laptop, inclusiv tipurile de aplicații pe care le utilizați din când în când.

Conexiuni

Aspectul de conectivitate , atât fizice È™i fără fir, este,de asemenea, foarte important pe un laptop. De-a lungul cadrului, puteți găsi mai multe porturi: USB este folosit pentru a interfață cu unități de stocare externe, bastoane, periferice (jocuri sau nu), È™i mult mai mult. Porturile USB pot utiliza conectori diferiți, iar cele mai renumite sunt USB Type-A (standard, full-size) È™i USB Type-C (reversibile, mici). Există, de asemenea, mai multe standarde USB: USB 3.1 Gen. 2, capabilde a transfera la un maxim de 1250MB / s; USB 3.1 Jan. 1 (sau USB 3.0), care ajunge la 625MB/s; È™i apoi nu e USB 2.0,care se opreÈ™te la 60MB / s.

Notebook gaming

Un notebook de jocuri poate avea, de asemenea, porturi pentru conectarea la monitoare externe, ar fi USB Type-C (poate fi, de asemenea, util în acest scop) cu sau fără tehnologia Thunderbolt 3; sau porturile HDMIDisplayPort (în diferite formate disponibile) sau chiar porturile VGA È™i DVI-D.

Un blocnotes pentru jocuri poate avea un port Ethernet,astfel încât să vă puteți conecta la rețea cu cea mai mică valoare de latență posibilă. Pentru contextul portului Ethernet, termenul Gigabit este viteza maximă accesibilă de 1000Mbit pe secundă (Mb/s); Fast Ethernet,pe de altă parte, indică o viteză maximă accesibilă din portul de 100Mb/s. Printre porturile pe care le puteți găsi pe un laptop de gaming se numără È™i mufe audio de 3,5 mm pentru difuzoare externe, căÈ™ti È™i microfoane.

Conectivitatea nu este doar "fizică", ci este, de asemenea, È™i mai presus de toate fără fir pe un notebook. În modelele proiectate pentru jocul video, puteți găsi adaptoare Wi-Fi care sunt foarte rapide în ceea ce priveÈ™te latența, care aderă la cele mai recente standarde de pe piață. Cele mai avansate sunt Wi-Fi 5 (denumit È™i Wi-Fi 802.11ac)È™i Wi-Fi 6 (Wi-Fi 802.11ax). De asemenea, verifică suportul dual-band,adică capacitatea de a se conecta la benzile de frecvență de 2,4 GHz È™i 5GHz. Nu uita de Bluetooth (cea mai recentă versiune disponibilă este 5.0), care poate fi util pentru conectarea la periferice de jocuri, căÈ™ti, smartphone-uri È™i multe alte dispozitive.

Alte componente

Notebook-urile pentru jocuri sunt adesea foarte recunoscute, deoarece sunt mai mari È™i mai sly decât modelele standard. Cele mai avansate modele dispun de LED-uri de-a lungul cadrului sau ca iluminare de fundalpentru tastaturi, iar tastaturile pot utiliza comutatoare mecanice care oferă un feedback mai clar decât switch-urile cu membrană care sunt adesea utilizate pe notebook-uri mai puțin scumpe. În ceea ce priveÈ™te materialele, computerele de jocuri folosesc adesea policarbonat, iar doar unele modele foarte scumpe adoptă aliaje metalice.

Notebook gaming

Ca È™i în cazul modelelor tradiționale, notebook-uri de jocuri au adesea o cameră web È™i microfoane care sunt deosebit de eficiente pentru comunicații în joc, pot integra un cititor de carduri pentru lectură È™i scris pe SD sau microSD, È™i poate pune în aplicare o unitate de disc optic (care pot fi, de asemenea,achiziționate separat,dacă nu este prezent).

Sistem de operare

Sistemul de operare este software-ul de bază al computerului care interfață cu componentele unui sistem. Există mai multe pe piață, cu toate acestea notebook-uri de jocuri de utilizare Windows 10 în marea majoritate a circumstanțelor într-una din formele sale (Home merge pentru cea mai mare parte, în unele cazuri, puteți găsi, de asemenea, versiunea professional). Nu există notebook-uri pentru jocuri cu macOS — deÈ™i MacBook Pro poate fi folosit pentru a rula jocuri 3D — sau cu distribuții Linux.

Acest lucru se datorează faptului că dezvoltatorii de jocuri video iau Windows ca o platformă ca o referință, fie pentru că este mult mai răspândită decât macOS sau Linux, sau pentru că Microsoft a investit masiv în răspândirea pieței de jocuri pe platforma sa în trecut. Majoritatea jocurilor, cu alte cuvinte, sunt disponibile nativ numai în mediul Windows.

Quale notebook gaming comprare

Acum, aÈ™ spune că sunteți gata să alegeți pentru tine care notebook de jocuri pentru a cumpăra. Mai jos am propune mai multe soluții care, în opinia mea, sunt printre cele mai bune de pe piață, diferențierea lor în funcție de bugetul de referință între mid-range È™i high-end produse (nu există nici o gamă foarte ieftine ca, în comparație cu modele pentru munca de zi cu zi, notebook-uri de jocuri sunt, în medie, mai scumpe).

 

Cel mai bun notebook pentru jocuri mid-range (mai puțin de 2.000 €)

HP — Pavilionul jocurilor de noroc 15

Notebook da gaming

In aceasta gama de preturi gasim si un notebook dedicat jocurilor. Vorbescdespre HP - Gaming Pavilion 15, care, chiar È™i în aspectul său estetic, este propus cu un È™asiu din policarbonat cu siguranță mai multe legate de jocuri È™i laptop-uri care jucători reali ca. Notebook-ul este însoțit din punct de vedere tehnic de un panou IPS anti-orbire de 15,6 inchi, în timp ce pe plan intern este oferit cu un procesor AMD Ryzen 7 4800H la care se adaugă 8 GB de RAM È™i un SSD de 512 GB. Interesant, având în vedere prețul de vânzare, prezența unei plăci grafice separate: NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB. Restul este ceea ce putem găsi pe un notebook de acest tip: HDMI, USB-C È™i porturi USB-A È™i apoi din nou cititor de carduri SD È™i o tastatură iluminată din spate cu tastatura extinsă număr.

 
Vezi oferta pe Amazon

MSI GF63 Subțire

Notebook da gaming

Vom merge în sus în preț È™i vom găsi, de asemenea, notebook-uri mult mai mult de la jocuri reale. Primul pe care îl propun este acest MSI GF63 Thin,un notebook cu un tipic MSI estetic È™i notebook de jocuri È™i care vede un ecran de 15.6-inch de tip IPS LCD, dar la 144Hz. În ceea ce priveÈ™te hardware-ul aici veți găsi un procesor mare È™i puternic Intel Core I7-10750H, care este ajutat de o placă grafică separată Nvidia GeForce GTX 1650Max-Q. Apoi, există un 512GB M.2 PCIe tip SSD È™i pentru a termina 16GB de DDR4-ram de tip la 2666MHz.

MSI GF75 Thin

Notebook da gaming

Un alt notebook MSI este interesant MSI GF75 Subțire. Îmi place că robust È™i puternic dedicat uite la joc cu o tastatură RGB backlit, dar mai presus de toate cu tastatura numerică extinsă È™i un trackpad mutat la stânga pentru o mai bună ergonomie de jocuri. La nivel de foaie de date găsim aici un procesor Intel I7-9750H încă mare pentru performanță, o placă grafică separată Nvidia GTX 1660Ti cu 6GB GDDR6 plus 16GB de RAM DDR4 cu 2666Mhz È™i, de asemenea, un 512GB M.2 PCIe SSD. Există, de asemenea, Windows 10 în versiunea home, dar mai presus de toate un imens 17.3-inch Full HD 144Hz monitor.

 

HP — Gaming OMEN 15

Notebook da gaming

Estetic printre cele mai frumoase notebook-uri de jocuri care nu exagerează în linii, dar încă mai menține acest aspect de robustețe È™i construcție excelentă. În acest caz, vorbescdespre HP - Gaming OMEN 15 pe care le va dori cu siguranță pentru prezența unui 15.6-inch IPS display cu rezoluție Full HD. Procesorul in acest caz este un AMD Ryzen 7 4800H acompaniat de 16 GB de RAM si o placa NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti separata cu 6 GB. Pentru spațiu nici o problemă, deoarece are un SSD de la fel de mult ca 512 GB. Există colaborarea cu B & O, care vă va permite să aibă un perfect È™i, de asemenea, învăluire audio în timpul sesiunilor de joc.

 

Sempre per questo HP — Gaming OMEN 15 c’è anche la versione con il processore Intel Core i7-10750H. È l’unica cosa che cambia visto che abbiamo anche qui 16 GB di RAM, una scheda NVIDIA GeForce RTX 2060 da 6 GB e un SSD da 512 GB.

 

MSI GP75 Leopard

Notebook da gaming

Încă un notebook MSI È™i în special aici vă propun un MSI GP75 Leopard. Ce caracteristici are? Vă spun imediat de la ecranul cu o diagonală de 17,3" È™i o rezoluție Full HD de 144Hz. În plus față de aceasta, pentru a juca la cel mai înalt nivel, veți găsi un procesor Intel Core I7-10750H, care este ajutat de 16 GB de RAM DDR4, dar, de asemenea, de un separat NVIDIA RTX 2060 bord cu 6GB GDDR6. Discul solid pentru stocarea documentelor È™i mai ales a jocurilor este de 1TB È™i este M.2 PCIe SSD. Incredibil aici prezența unei tastaturi RGB de Steel Series, care permite să fie complet personalizate de către cei care ne va juca în fiecare cheie care să permită, de asemenea, un efect de dans scenic de lumini.

 

MSI GL65 Leopard

Notebook da gaming

De-a lungul liniilor de modelul anterior de MSI am propune, de asemenea, acest MSI GL65 Leopard, care vede prezența unui 15.6 "display cu o rezoluție Full HD de 144Hz. Aici procesorul este la fel ca înainte: un Intel Core I7-10750H cu 16 GB de RAM DDR4, dar, de asemenea, de la un separat Nvidia RTX 2070 Super bord cu 8 GB GDDR6. Discul solid pentru stocarea documentelor si mai ales a jocurilor este de 512 GB si este de tip SSD M.2 PCIe. De asemenea, frumos aici este prezența unei tastaturi RGB de Steel Series, care vă permite să fie personalizate de către cei care vor juca făcându-l unic È™i mai presus de toate util.

 

Razer Blade 15

Notebook da gaming

Tra i notebook da gaming non poteva certamente mandare Razer che da sempre realizza prodotti di altissima qualità proprio per il mercato del gaming. In questo caso poche versioni ma molto indirizzate al giocatore diverso. Parto con quelle meno costose come il Razer Blade 15 che in questa versione vede la presenza di un processore di un certo calibro come un Intel Core i7 di decima generazione i7-10750H 6 Core (2.6GHz/5.0GHz). Ad affiancarlo nel gioco ci sono 16 GB di RAM Dual-Channel (8GB x 2) DDR4-2933MHz ma anche un disco SSD da 512GB (M.2 NVMe) a cui si aggiunge un Open M.2 PCIe 3.0 in 4 slot per un successivo aggiornamento. La scheda grafica è una NVIDIA GeForce RTX 2070 con Max-Q da 8GB GDDR6 VRAM. Il chassis è completamente in alluminio ma soprattutto è molto squadrato e con una tastiera completamente personalizzabile nella retroilluminazione grazie ai LED RGB. Il pannello presente è un 15.6 pollici di tipo IPS LCD ma con risoluzione Full HD e soprattutto 144 Hz. Lo spessore? Incredibile di soli 4.9 millimetri anche se possiede una batteria da 65 Wh.

 

Molto interessante anche il modello superiore ossia il cosiddetto “Advanced” che vede un upgrade notevole a livello di specifiche ma che non cambia invece il chassis e quindi l’estetica la quale rimane la medesima. Di fatto saliamo davvero tanto con le specifiche perché qui abbiamo un pannello da 15.6 pollici ma di tipo 4K OLED e anche Touch da 60 Hz oltre ad un processore Intel Core i7-10875H da 8 Core (2.3GHz/5.1GHz) capace di prestazioni incredibili grazie anche a 16 GB di RAM sempre di tipo Dual-Channel (8GB x 2) DDR4-2933MHz. E poi? C’è la potente scheda grafica NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER con Max-Q da 8GB GDDR6 VRAM che ti permetterà di affrontare qualsiasi tipo di gioco. Non dimenticare un SSD da 1 TB M.2 NVMe e poi ancora un una tastiera completamente personalizzabile con RGB realizzata da Razer.

 

Predator Helios 300

Notebook da gaming

Massiccio in tutto il Predator Helios 300, notebook da gaming capace di raggiungere prestazioni importanti soprattutto durante faticose sessioni di gioco. Qui non si risparmia nulla visto che ti trovi di fronte ad un notebook con display da 15.6 pollici di tipo IPS Full HD da 144Hz. A questo aggiungo che il processore è il potente Intel Core i7-10750H che viene coadiuvato da ben 16 GB DDR4 e da una scheda grafica separata che è la NVIDIA GeForce RTX 2070 con addirittura 8 GB di memoria. Lo storage interno è integrato con un SSD di tipo PCIe NVMe da 512 GB.

 

Miglior notebook gaming di fascia alta (più di 2.000€)

MSI GE66 Raider

Notebook da gaming

Să începem noua gamă de preț mai mare cu o "bestie" de MSI adică MSI GE66 Raider. Eu o propun nu numai pentru fiÈ™a sa de date, dar, de asemenea, pentru un design foarte special, cu un RGB complet aprins sub banda. Dar ce prevede fiÈ™a de date? Între timp, un ecran de 15,6 inchi este clar de la jocuri, adică Full HD, dar la 300Hz. În plus față de aceasta, veți găsi aici un procesor foarte puternic Intel I7-10875H, care este ajutat în jocuri de către un separat Nvidia RTX 2070 Super bord de 8GB GDDR6 apoi 16GB DDR4 3200MHz RAM È™i un 1TB M.2 PCIe 3×4 SSD. La nivel de port vă puteți bucura cu adevărat te: există USB 3.2, dar, de asemenea, USB-C 3.2 È™i din nou Mini Display 1.4, RJ45, HDMI 2.0, AC-in È™i un cititor de carduri SD. Pe scurt, un notebook de jocuri puternic, care nu va fi capabil să vă lase pe jos cu orice fel de joc.

 
AcelaÈ™i model, dar cu unele specificații diferite. În acest notebook MSI în cauză vede prezența aceluiaÈ™i procesor Intel I7-10875H, dar pentru cei care sunt mai exigente există chiar 32GB DDR4 3200MHz RAM È™i 2TB de SSD M.2 PCIe Gen 3×4. Placa video, pe de altă parte, rămâne aceeaÈ™i, È™i anume un Nvidia RTX 2070 Super 8GB GDDR6. B

 

ASUS ROG Zephyrus S17

Notebook da gaming

Absolut unic de acest genASUS ROG Zephyrus S17. Motivul? Se spune în curând, deoarece în termeni de design se vede prezența unei tastaturi complet înguste pentru a face jocul chiar mai confortabil, chiar È™i pe un notebook. Frumos, dar, de asemenea, foarte puternic, deoarece dacă îl cumpărați veți găsi folosind un ecran mare de 17.3-inch cu Full HD È™i rezoluție de 300Hz. După sa menționat, este puternic, deoarece are un procesor Intel Core i7-10875H la care 32 GB de MEMORIE RAM GDDR6 este chiar adăugat. Există ca o placă grafică aici un NVIDIA GeForce RTX 2080 S cu 8GB GDDR6 în timp ce spațiul de stocare al jocurilor este un 1TB PCIe SSD.

 

Predator Helios 700

Notebook da gaming

Provocator în toate sensurile acest Predator Helios 700, deoarece nu are doar un ecran foarte mare de 17.3 inch, dar, de asemenea, pentru aspectul său impunător cu o tastatură extinsă, dar mai presus de toate cu trackpad complet tipper. Bord în mână aici vorbim despre Procesor Intel i7-10875H apoi 16 GB de RAM DDR4 la care se adaugă, de asemenea, un separat NVIDIA GeForce RTX 2070 Super 8 GB GDDR6 bord È™i un 1 TB PCIe NVMe SSD. Ecranul este foarte larg, deoarece măsoară o diagonală de 17,3" cu rezoluție Full HD cu matrice IPS de 144Hz.

Lenovo LEGION7

Notebook da gaming

De asemenea, vă sugerez acest Lenovo LEGION7 care nu are un È™asiu masiv, dar că de la ei în schimb vă va garanta performanță foarte mare. Da, pentru că veți găsi un procesor Intel Core i7-10875H cu până la 32 GB de RAM la care se adaugă, de asemenea, un SSD foarte rapid de 2 TB, care vă va permite să stocați nimic. Există în mod clar o placă grafică separată, care în acest caz este un NVIDIA GeForce RTX 2080 Super Max-Q cu 8 GB GDDR6, care vă va permite să aibă acest impuls impresionant în timpul sesiunilor de jocuri. Nu v-am spus încă, dar este un panou de mare 15.6-inch, cu un 144Hz IPS-tip Full HD (1920 x 1080 pixeli) rezoluție È™i luminozitate maximă la 500 nits.

 

HP — Gaming OMEN X

Notebook da gaming

În cele din urmă cel mai puternic dintre toate notebook-uri am sugerat, dar, de asemenea, unul dintre cele mai scumpe. Vorbesc despre impresionant HP - Gaming OMEN X, care cu siguranță nu va trece neobservat pentru estetica notebook-ul său de jocuri adevărat, cu un ecran larg, dar mai presus de toate pentru prezența unui panou mic în partea de sus a tastaturii, care vă va permite să aibă un al doilea monitor în timpul sesiunilor de jocuri, pentru a calibra orice tip de setare. FiÈ™a de date vorbeÈ™te despre un afiÈ™aj IPS de 15,6" cu rezoluție Full HD, anti-orbire È™i 240Hz. Ecranul mic È™i secundar este de 5,98" tip IPS cu rezoluție Full HD cu o luminozitate maximă de 300 nits. Internarea, pe de altă parte, are un procesor Intel Core i9-9880H cu un potențial de 32 GB de RAM. Apoi, un disc ssd de 1 TB solid state È™i un separat NVIDIA GeForce RTX 2080 8GB GDDR6 placă grafică.

Razer Blade Stealth 13

Notebook da gaming

Razer Blade Stealth 13 este una dintre cele mai performante, dar cele mai frumoase notebook-uri tocilar real ar putea cumpăra. Dacă sunteți apoi în căutarea pentru un astfel de produs cu siguranță nu va fi capabil să renunțe cu uÈ™urință la un astfel de dispozitiv. Foaia de date vorbeÈ™te de la sine, deoarece aici este un procesor Intel Core i7-1065G7 Quad-Core de a 10-a generație, care va funcționa alături de 16GB de memorie RAM dual-channel È™i un 4GB GDDR5 VRAM NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti Max-Q placă grafică. Există, de asemenea, un SSD de 512GB care vă va permite să stocați tot felul de jocuri. Apoi ecranul este un panou de 13,3 inchi cu rezoluție 4K cu reîmprospătare de 60Hz È™i atingere completă. Există în mod clar prima generație de porturi USB 3.1, dar, de asemenea, un port Thunderbolt 3 È™i o baterie de 53.1 Wh.