loading
Cea mai bună masă de grădină

Vara se apropie și cu ea reveni seara în aer liber companie, să se bucure de câteva ore de prospețime, care sunt acordate în timpul verii.

Fie că este vorba de a aduna pentru un simplu chat sau să se bucure de un grătar apetisant, este esențial să se includă în mobilier de exterior, de asemenea, o masă de grădină,care poate satisface cele mai simple nevoi de diners, dar care este, de asemenea, posibilitatea de a face mediul plăcut.

Mediul extern, de fapt, este din ce în ce mai îngrijit, în special de către iubitorii de design, din acest motiv este esențial să se înțeleagă dacă anumite materiale sau stiluri sunt preferate,în scopul de a simplifica alegerea finală.

În plus, este important să vă faceți griji în primul rând cu privire la spațiile disponibile, astfel încât să se evite efectuarea de achiziții greșite; tocmai în această privință vom vedea că o soluție extrem de versatil pentru a optimiza spațiile este reprezentată de mese pliante confortabile.

Ultima considerație generală care trebuie luată este cea referitoare la prețurile meselor în aer liber: gama variază considerabil, astfel încât este suficient să se stabilească un buget în cadrul căruia un produs de interes va scădea, fără îndoială.

Înainte de a face o revizuire a celor mai bune mese de gradina, este util să se evalueze argumentele pro și contra ale diferitelor modele disponibile, în special în ceea ce privește materialele care pot fi elementele decisive pentru a direcționa clientul spre alegerea potrivită pentru nevoile lor.

 

Mese de grădină din lemn: merită să le alegeți?

Tavolo in legno da giardino

Lemnul oferă cu siguranță nenumărate avantaje,în special în ceea ce privește latura estetică; o masă de grădină din lemn reușește să se adapteze perfect la mediile în aer liber, care sunt plăcute tocmai pentru că reprezintă colțuri bogate în natură și verdeață.

Mesele din lemn de grădină se potrivesc perfect în acest context și evită denaturarea mediului natural. În plus, există diferite soiuri de lemn, care atunci când sunt tratate returnează o gamă de culori extrem de largă, capabilă să se adapteze la gusturile tuturor, rămânând întotdeauna în nuanțe extrem de rafinate și delicate.

Mesele din lemn de grădină reușesc, atunci, să dea ideea unui mediu bine întreținut șiprimitor, așa puține alte materiale reușesc să facă, oferind eleganță și rafinament spațiilor exterioare, toate la costuri care, în ciuda faptului că sunt mai mari decât mesele de plastic, sunt încă suficient de conținute pentru a se adapta la toate bugetele.

Pe de altă parte, este, de asemenea, important să se ia în considerare posibilele dezavantaje ale acestui material:

Lemnul utilizat pentru construcția de mese sau alte mobilier de exterior (leagăne, bănci etc.) este tratat în mod corespunzător cu agenți antimicrobieni pentru a evita o degradare timpurie a materialului în sine, în special atunci când este expus la agenți atmosferici.

Acest lucru, cu toate acestea, nu afectează faptul că lemnul rămâne încă un material mai delicat decât plasticul sau fierul,mai înclinat să sufere fisuri, să putrezească dacă nu este depozitat în spații închise în timpul sezonului de iarnă, și mai presus de toate să se estompeze atunci când este expus la lumina soarelui. Pentru toate aceste motive, ar fi important să cumpere o masă de grădină din lemn, dacă sunteți în posesia de copertine sau foișoare care pot păstra de la eroziuni atmosferice.

Masă de grădină de fier – Argumente pro și contra:

Tavolo da giardino in ferro

O altă soluție este reprezentată de mesele de grădină de fier. Aici, de asemenea, există o serie de avantaje care ar putea direct alegerea tocmai spre acest articol; în primul rând de fier este, fără îndoială, materialul imbatabil pentru rezistenta sa bine-cunoscut.

În timp ce lemnul ar putea cu ușurință cioplit și plastic ar putea rupe,de fier nu este, în general, zgâriat chiar și de șocuri cele mai consistente, astfel încât ar putea fi ideal pentru cei care au copii rătăcind în jurul valorii de grădină cu biciclete și care, prin urmare, ar putea provoca daune la mobilier exterior.

Fierul merge un pic pentru a afecta mediul de grădină și nu reușește să dea, la fel ca lemnul, ideea unui colț bucolic necontaminate de om, dar există mese de grădină pentru care această opinie este complet răsturnată de dovezi: vopsele neutre și munca din fier forjat par să se potrivească perfect în contextul natural, între bucle și modele florale care, de fapt, îmbogățesc totul.

Desigur, alegerea mese de cafea din fier forjat ar putea cântăripe portofel, dar, în general, mese de gradina din plastic au avantajul imens de a fi durabile și durabile în timp. Efectuarea unei astfel de achiziții ar putea însemna să nu se facă unele similare în viitor: este o investiție reală pe termen lung.

Desigur, chiar și atunci ar fi important să se prevadă o întreținere sănătoasă: ploaia ar putea oxida fierul care cauzează apariția ruginii, deci este bine să protejăm masa de grădină de ploaie și, probabil, să perie anti-rugină în perioade critice.

Un dezavantaj ar putea fi lipsa de versatilitate; mese de fier sunt dificil de mutat, ele nu pot avea comoditatea de mese pliante, care pot fi ușor plasate în orice punct în curte sau transportate, și rareori pe piață modele de fier extensibile sunt disponibile.

Mese de gradina din plastic - Pro și contra:

Tavolo da giardino in plastica

Este un verde vreodată de mobilier degradina,toată lumea are cel puțin o masă de plastic în aer liber, probabil ascuns în garaj pentru a fi scos, dacă este necesar, atunci când numărul de oaspeți crește și mese fixe nu sunt suficiente.

De fapt, masa de gradina din plastic rareori reușește să realizeze eleganța de lemn sau fier,deci nu este, probabil, prima alegere pentru cei care intenționează să furnizeze gradina lor, indiferent de cheltuieli.

Pe de altă parte, cu toate acestea, este cea mai convenabilă alegere în ceea ce privește luminozitatea și costurile. Nimic nu este mai ușor decât o masă de plastic, chiar și un copil ar putea ridica și mutați-l dintr-o parte în alta, astfel încât este esențial să aibă unul în stoc atunci când tabelele sunt prea lungi și va trebui să adăugați un loc la masă.

Mai mult decât atât, prețurile sunt foarte mici,în magazine le puteți cumpăra foarte puțin, astfel încât, chiar dacă ar fi să se rupă, cioplire, se estompeze, nu ar fi o mare problemă, deoarece cu o cheltuială derizorie ai putea cumpăra unul nou.

În orice caz, materialele plastice utilizate pentru aceste tabele sunt foarte rezistente,astfel încât acestea vor da cu greu probleme de rupere, atâta timp cât sarcinile sunt potrivite.

Un alt aspect interesant este legat de noile forme de design care afectează mese de gradina din plastic: esti obisnuit sa te gandesti la foarte trista masa de cafea alba sau verde mai inchis,cu forme canonice si plictisitoare, in schimb si până in prezent exista mai multe variante disponibile care reusesc sa faca chiar si o masa de plastic simpla placuta.

De a alege masa de gradina cele mai potrivite?

Tavolo da giardino migliore

În fața atât de multă varietate, chiar și alegerea mesei de grădină pare a ficomplexă, dar soluția este, ca întotdeauna, dictată exclusiv de nevoile și gusturile personale.
 

Dacă aveți de gând să cumpere o masă finală, care poate înfrumuseța grădina pe o bază durabilă și, prin urmare, sunteți dispus să suporte o cheltuială mai exorginat, alegerea va cădea, fără îndoială, pe o masă de fier: frumos, durabil și funcțional.

Pe piață există mai multe modele, de la cele mai spațioase mese la cele mai prelucrate, vândute ca piese unice sau, probabil, ca parte a unei întregi camere de zi grădină.

Poate, în schimb, pur și simplu doriți să aveți o masă pentru casa de vacanță, care la sfârșitul verii puteți pune cu ușurință în pivniță și apoi să fie scos în sezonul următor. În acest caz, masa de grădină din plastic este ideală, rezistentă la jocurile pentru copii, sare de apă de mare și, precis, convenabilă pentru a vă mișca fără efort și fără a pierde timpul.

Chiar dacă doriți să aveți o masă de rezervă aceasta este alegerea ideală; poate în timpul vacanțelor de familie poate fi mai mare decât se aștepta, și în cazul în care tabelele din casa nu sunt suficiente pentru a primi toată lumea? Simplu, ia doar masa de plastic atemporal.

Pentru cei care sunt mai atenți la stil, pentru iubitorii de mobilier de calitate, alegerea cade pe mesele de lemn. Poate că acestea pot merge și înfrumuseța o verandă la adăpost de ploaie,astfel încât masa își menține eleganța de neegalat.

În plus față de tipul de material, este important să se ia în considerare și alte caracteristici; de exemplu, ar putea fi util să aveți o masă extensibilă de grădină,care poate fi ușor modificată pentru a găzdui mai mulți oaspeți sau pur și simplu pentru a satisface nevoi diferite. Aceste tabele au avantajul de a ocupă puțin spațiu și de a fi capabil să fie întins în acest moment, fără a împiedica mișcările.

Sau, în caz de lipsă de spațiu, există mese excelente de grădină pliante, care pot fi găsite în spații înguste și pot fi deschise într-un mod extrem de simplu.

Clasament și prețurile de cele mai bune mese de gradina vândute online:

Tavolo per esterni

În cazul în care alegerea este încă dificilă aici este o selecție a celor mai bune șase mese de grădină.

  • VidaXL: Masa de exterior din lemn de salcâm

Aceasta este masa clasică a caselor de țară, care se potrivește mediului înconjurător și face imediat ora prânzului elegant și pitoresc. Această masă de grădină este făcută din lemn de salcâm, un lemn cunoscut pentru rezistența și tonurile sale naturale.

Este tratat cu ulei și acest lucru, în plus față de creșterea durabilității sale, asigură că acesta poate fi curățat cu ușurință datorită ajutorului unei cârpe umede. Toată eleganța este combinată cu versatilitatea. pentru că atunci când nu este în uz poate fi pur și simplu închis și stocate în spațiu foarte puțin. Când este deschis, acesta poate găzdui confortabil până la 8/10 persoane.

  • Homegarden masă grădină din lemn

HOMEGARDEN Tavolo in Legno Pieghevole da arredo Giardino 120x70x74
HOMEGARDEN Masă din lemn Pliere Mobilier Gradina 120x70x74
  • Keruing lemn pliere dreptunghiulare "Floare" serie de masă, finisaj de ulei.

Ca și cea anterioară, aceasta este, de asemenea, o masă de lemn. Caracteristicile sunt extrem de similare cu cele văzute mai sus, dar dimensiunea variază.

În primul rând forma ottaedric a modelului vidaXL este înlocuit în acest cu o formă dreptunghiulară clasică, mai potrivitepentru cei care iubesc geometrii tradiționale, în ceea ce privește dimensiunile aici sunt în cauză avem 120x70x74,dimensiunea atât de puțin mai mică decât tabelul anterior, care fac acest lucru poate găzdui aproximativ 6 persoane.

Această masă în aer liber este terminat în ulei ca cea anterioară întotdeauna în scopul de a face curat mai ușor și este pliabil. Ea centrală are gaura de a plasa umbrela, astfel încât să poată fi exploatate chiar și în orele însorite.

  • Masa de plastic esidra în aer liber – Preț excelent

Această masă de plastic pare să întruchipeze perfect toate avantajele enumerate până în prezent. În primul rând, este important să subliniem că, deși pe plan extern este de fapt plastic, în interiorul acestuia are suporturi metalice care îl fac extrem de rezistent, astfel încât ar putea fi considerat un hibrid între fier și plastic.

Plasticul folosit este, de asemenea, polipropilenă,o nouă generație de structură polimerică cunoscută pentru rezistența sa extremă în comparație cu polietilena mai veche cu care se fac mese clasice din plastic în aer liber.

O altă notă de merit a acestui tabel; așa de multe ori a spus tabele de plastic păcat pentru partea lor estetică, sunt destul de spartan și nu reușesc să consolideze gradina sau curte. În acest caz, textura Rattan reușește, în schimb, să elimine planeitatea plasticului și să fie de o eleganță și neutralitate extremă.

Dimensiunea este de 220 x 90 x 72,atât de confortabil masa găzduiește până la 8/10 persoane. Puteți alege apoi de colorat pe care o preferați între alb, antracit gri și maro.

  • Ipae-Progarden – Masă de grădină din plastic

În ceea ce privește această masă în aer liber există sigiliul de calitate a Progarden. Este un brand destul de tânăr, născut cu prelucrarea materialelor plastice (PVC, polietilenă, polipropilenă, etc...) și a devenit în ultimii ani un lider în producția de mobilier de grădină. Printre gama larga pe care o ofera este aceasta masa de gradina din PVC, excelenta pentru luminozitatea sa combinata cu rezistenta.

Masa în cauză este, de asemenea, elegant datorită fanteziei Rattan, care reușește să dea o notă exotică grădinilor sau curților în care este plasată.

Dimensiunea este de 150 x 90 x 72 cm,astfel încât această masă de plastic poate găzdui aproximativ 4/6 persoane. Cântărește doar 13 kilograme și este vândut într-o singură variantă de culoare gri antracit. Se montează cu ușurință și clienții par să aprecieze mai presus de toate valoarea pentru bani.

  • Papion: masă de grădină de fier

Papillon 8042454 - Tavolo da giardino'd'oro'
Papion 8042454 - Masa de gradina "de aur"
  • Linie elegantă din lemn natural, combinată cu fier forjat, cu finisaj epoxidic antracit de înaltă calitate.

În acest caz, mai mult decât o masă pe care să se bucure de o cină lungă vorbim despre o masă mică, care poate fi, de asemenea, exploatate pur și simplu ca mobilier având în vedere buna sa manoperă și eleganță, sau ca un sprijin pentru ceai și cafea care îmbogățesc palavrageala în companie.

Eleganța acestui articol este dată de structura din lemn natural combinat cu fier forjat pentru a forma rombi geometric, care se poate combina cu ușurință cu alte elemente din aceleași linii. De fapt, bănci sau scaune cu aceeași imaginație sunt, de asemenea, disponibile, pentru a construi un adevărat lounge grădină.

Porțiunea de fier este tratată cu finisaj epoxidic antracit,astfel încât să păstreze tonul neutru și elegant. Lateral picioarele mesei sunt în continuare împodobite cu bucle din fier forjat, ceea ce face totul și mai exclusivist.

  • CLP Josefa – măsuță de cafea dreptunghiulară din fier

CLP Tavolino Rettangolare Josefa in Ferro I Tavolo da Giardino Realizzato A Mano in Stile Shabby...
CLP dreptunghiulară măsuță de cafea Josefa în Fier I Garden Tabelul handmade în stil Shabby ...
  • SHABBY STYLE - masa balcon manual și terminat în detaliu. Masa dreptunghiulară este shabby chic și asigură combinații ideale cu mai multe stiluri, ar fi...

În acest caz, vorbim despre o măsuță de cafea dreptunghiulară, de dimensiuni mici și potrivită pentru a fi plasată în grădină, deși eleganțasa ar putea înfrumuseța în condiții de siguranță alte medii, chiar și interioare, ar fi camera de zi sau bucătărie. Masa este confectiona din fier, vopsita in diferite nuante care pot fi alese de catre cumparator intre maro antic, verde antic, crema antica, alb, bronz, alb antic.

Buclele care împodobesc întreaga masă și pictura în mod deliberat inexacte se referă în mod inconfundabil la stilul shabby chic,stilul romantic și la modă de proveniență, care merge fără probleme cu mai multe stiluri, ar fi bon ton, libertate, rustic, țară, antic și multe altele, asigurând astfel o fuziune perfectă cu alte accesorii de mobilier.

Masa de terasă are 56 cm înălțime, are o lățime de 100 cm și o adâncime de 52 cm,în ciuda faptului că este foarte rezistentă, nu este prea grea, deoarece are o structură la grătar care o luminează, chiar și vizual, făcându-l și mai chic. În plus față de a fi o măsuță de cafea reală, acest element poate fi folosit ca o vaza de odihnă sau de flori de odihnă datorită suprafeței sale dreptunghiulare, care oferă un spațiu mare de sprijin.

Concluziile:

Acestea sunt cele mai bune șase mese de grădină selectate, dar pe piață, chiar și pe web, ele sunt într-adevăr găsite pentru toate gusturile. Evident, odată ce ați decis care masa se potriveste cel mai bine nevoilor de gradina ta este important să se completeze totul prin achiziționarea de scaune în aer liber, care se potrivesc stilurile alese și că, desigur, sunt din același material.

În plus, ca și în cazul meselor de interior, este posibil să înfrumusețați aceste mese de grădină prin alegerea fețelor de masă colorate (mai ales dacă impermeabile, astfel încât să reziste la ploaie), care, în plus față de înfrumusețarea în continuare a mediului reprezintă o soluție convenabilă pentru a proteja suprafața mesei de soare. Centrul tabelului este, de asemenea, o posibilă alegere de stil pentru aceste tabele.

Pe scurt, indiferent de gustul personal, piața oferă într-adevăr numeroase modele, inclusiv barcamenarsi și, profitând de momente de echilibru, puteți cumpăra o masă în aer liber de calitate la un preț excelent.