loading
Cele mai bune controlere PS4: Ghid de cumpărare

Ești un proprietar fericit playstation 4 și te distrezi jucând titlurile preferate pe această consolă. Cu toate acestea, începeți să aveți unele probleme cu controlerul. Deci, ai vrea să cumperi unul nou și ai vrea un sfat în privința asta. Așa stau lucrurile, nu? Atunci aș spune că ai ajuns la locul potrivitȚ

În ghidul de astăzi, de fapt, voi explica în detaliu care sunt cele mai bune controlere pentru PS4 oferindu-vă toate indicațiile necesare cu privire la care sunt principalele aspecte să ia în considerare atunci când doriți să cumpărați un pad bun. Nu va fi, de asemenea, o modalitate de a vorbi despre o multitudine de modele disponibile pentru cumpărare, de gând să analizeze punctele sale forte și limitele posibile.

Pe scurt, la sfârșitul tutoriale veți ști multe produse și puteți face alegerea într-un mod mai conștient. Ce spui? Ești gata să continui? Aș spune că da, din moment ce ai ajuns atât de departe și pari foarte motivat să vrei să continui. Haide, atunci, tot ce trebuie să faceți este să obțineți confortabil și să analizeze produsele pe care le găsiți enumerate mai jos. Pot să vă asigur că, în cele din urmă, veți găsi controlerul care vi se potrivește cel mai bine. Au o bună citit și să se distrezeȚ

Informații preliminare

Controller PS4

Înainte de a vă spune ce, în umila mea părere, sunt cele mai bune controlere pentru PS4,cred că ați putea fi interesat să aflați mai multe despre această piață diverse.

Există mai multe tipuri de tampoane pentru PlayStation 4. În general, cea mai importantă caracteristică pentru a înțelege calitatea acestor modele este prezența licenței Sony:cumpărarea unui controler "aprobat" de compania japoneză înseamnă, de fapt, să se asigure că funcționează corect în orice context.

De obicei, imaginind dacă un controler deține licența sau nu este foarte simplu: doar uita-te dacă logo-ul oficial PlayStation este prezent undeva în pad (este adesea situat pe butonul de start). În unele cazuri, cu toate acestea, acest lucru nu este cazul și, prin urmare, pentru a risipi orice îndoieli cu privire la aceasta, am recomanda poate pentru a face unele de cercetare online cu privire la modelul implicat. În orice caz, în acest ghid mă voi ocupa doar cu controlerele licențiate Sony.

Un alt aspect care nu trebuie subestimat este metoda prin care controlerul se conectează la PlayStation 4. De fapt, există ambele tampoane wireless care funcționează numai prin cablu. Un controler wireless permite o mai mare comoditate,dar unii jucători profesioniști preferă să utilizeze tampoane de cablu,pentru a reduce timpii de răspuns cât mai mult posibil. Deci, ia decizia ta bazată pe ce tip de jucător ești.

În cele din urmă, am sfătui împotriva asculta pe cei care vând controlere modificate,de multe ori menționate de termeni cioplit sau modded. Pune pur și simplu, acestea din urmă sunt folosite pentru a "ieftin" și poate duce în condiții de siguranță în interzicerea de la jocuri online. Pe scurt, nu prea are sens să vă închideți pe cont propriu distracția încercând să câștigați în moduri care nu sunt acordate de dezvoltatori.

Cele mai bune controlere PS4

Cu clarificările de mai sus, să trecem la afaceri și de a afla care Sony-licențiat PlayStation 4 controlere sunt cele mai interesante ale momentului- Sunt sigur că nu va fi greu presat pentru a găsi unul care ti se potriveste prea.

DualShock 4 V2

DualShock 4 V2

DualShock 4 V2, a doua încarnare a controlerului oficial PS4, cel care este inclus în pachetul de vânzări al consolei, este cel mai răspândit și fiabil pad de pe piață.

De fapt, vorbim despre un controler care poate funcționa atât fără fir, cât și prin cablul din pachet, prin care are loc și încărcarea. Poziționarea butoanelor și ergonomia au fost studiate în detaliu de Sony și, de fapt, DualShock 4 V2 este apreciat de mulți utilizatori PlayStation 4.

În mijloc există un buton touchpad,convenabil pentru unele operațiuni, ar fi scrierea, difuzoarele,care asigură o mai mare imersiune în unele jocuri, și butonul Home,care vă permite să reveniți la ecranul principal al PlayStation 4 într-un ritm cardiac. De asemenea, excelent este prezența butonului Share,care este situat în stânga sus și vă permite să capturați instantaneu filme sau capturi de ecran. Există, de asemenea, mufa audio pentru căști, prezent în partea de jos a controlerului.

Principala diferență dintre prima versiune a DualShock 4 și cea despre care vorbim este legată de sistemul avansat de iluminare al zonei care se află în partea de sus a controlerului (inclusiv bara delumină touchpad). De fapt, această zonă este capabil de a schimba culoarea în funcție de ceea ce se întâmplă în unele jocuri,raportarea la utilizator, de exemplu, o situație în care personajul său are viață puțin.

Alte inovații importante în comparație cu cea anterioară sunt rezistența și prezența mai mare a conexiunii de date USB,care vă permite să vă jucați cu timpi de răspuns redusi la os, pur și simplu prin conectarea controlerului de cablu la PlayStation 4. Desigur, DualShock 4 V2 este o valoare foarte bună pentru bani și este, de asemenea, una dintre cele mai complete tampoane disponibile pe piață.

 

Razer Raiju Tournament Edition

Razer Raiju Tournament Edition

Dacă doriți să vizeze niveluri ridicate și scopul pentru competitiv, una dintre cele mai bune alegeri de pe piață este Razer Raiju Tournament Edition. Echipat cu o licență Sony, acesta este considerat de mulți a fi cel mai bun controler PS4 pentru FPS,deși în mod clar poate fi, de asemenea, utilizat pentru alte genuri.

Una dintre caracteristicile unice ale pad-ului este prezența a 4 butoane multifuncționale re-atribuibile,care sunt, de asemenea, detașabile și pot fi folosite pentru a efectua acțiuni mai rapid în cadrul jocurilor: un aspect de importanță fundamentală în jocurile cu ritm rapid, ar fi shooterele.

De asemenea, evidențiate este interesant Hair Trigger Mode, care, în esență, merge la "blocare" declanșează pentru a permite jucătorului pentru a trage și scopul mai repede. Acest lucru poate permite un mare avantaj competitiv și, prin urmare, nu este o coincidență faptul că controlerul este, de asemenea, utilizat de mulți profesioniști.

Razer Raiju Tournament Edition se conectează la PlayStation 4 atât prin Bluetooth, cât și prin modul cu fir și poate fi ajustat în ceea ce privește vibrațiile, sensibilitatea și tastele direct prin aplicația gratuită Razer Raiju pentru PS4,disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Vorbind de design,forma este la jumătatea distanței dintre cea a controlerului Xbox și cea a pad-ului PS4,astfel încât estetic Razer Raiju Tournament Edition ar putea apela un pic la oricine. Soliditatea construcției este excelentă (poate singurul defect este greutatea care vine cu ea, dar în realitate aceasta nu este o mare problemă pentru mulți utilizatori). Puteți alege versiuni diferite cu culori diferite.

Revoluția Nacon Pro 2

Nacon

Dacă sunteți în căutarea unui pad cu licență Sony cu un design modern și sunteți un susținător al poziționării analogice asimetrice, Nacon Revolution Pro 2 ar putea fi pentru dvs.

Este un controler conceput pentru jucătorii profesioniști care preferă un aspect buton mai aproape de cea a Xbox pad decât cea a DualShock 4. Nacon Revolution Pro 2 se conectează la PlayStation 4 numai prin USB și are unele caracteristici avansate concepute pentru jucătorii pro, de la capacitatea de a regla sensibilitatea de bastoane analogice la alegerea de a utiliza crucea direcțională 4 sau 8-way.

Soliditatea construcției este excelentă și, în general, controlerul oferă un sentiment "premium" în această privință. Există, de asemenea, mufa audio pentru căști, bara de lumină mici, touchpad, butonul Share și butonul Home. Foarte interesant de utilizat portul USB Type-C,care vă permite să preveniți mai mult o posibilă deconectare accidentală a controlerului.

Unii utilizatori și-au sucit nasul în fața deciziei Nacon de a nu permite utilizarea macrocomenzilor,adică apăsări de taste înregistrate care sunt apoi redate automat în prima versiune a acestui controler, dar, pe de altă parte, aceasta din urmă nu poate fi folosită în timpul competițiilor oficiale și, prin urmare, pare o alegere rezonabilă.

 

Revoluția Nacon Pro 3

Nacon Revolution Pro 3

Este versiunea 3 a Nacon Revolution Pro deja văzut mai sus, dar cu cablu. În acest caz, este un controler licențiat Sony pe care le puteți găsi extrem de profesionist, cu un design modern și, de asemenea, cu unele măsuri speciale pentru a face jocul mai competitiv, sau poate chiar mai profesionist.

Da, pentru că controlerul este un controler pentru jucătorii profesioniști care nu de multe ori ca să se joace cu oficial Sony unul, dar care preferă să aibă o mai mare personalizare a butoanelor, în plus față de alte bunătăți pe care le veți vedea detine acest controler.

Se mândrește în mod clar cu toate caracteristicile ergonomice ale seriei REVOLUTION, ar fi pârghii asimetrice, declanșatoare și taste de acțiune mai mari, împreună cu două compartimente de greutate. Aceasta este pentru o experiență complet personalizată. Folosind interfața software inclusă pentru PC, jucătorii pot crea profiluri personalizate cu capacitatea de a configura toate tastele de cartografiere, sensibilitate a manetei și a declanșării, motoare de vibrații și multe altele. Cu acest controler de cablu, NACON a stabilit un nou standard în lumea jocurilor competitive pe PS4.

De asemenea, pentru acest controler există o soliditate de construcție completă capabil de a face un sentiment "premium", de îndată ce luați-l în mână. În mod clar nu există ca pentru alții jack audio de obicei pentru a insera căști, precum și o iluminare de fundal pentru a face chiar mai mult "Pro".

 

Nacon Revolution Nelimitat Pro

Nacon Revolution Unlimited Pro

Nacon Revolution Unlimited Pro è uno dei più costosi e probabilmente migliori controller per PS4 attualmente in circolazione. È senza dubbio un condensato di tutta l’esperienza tecnologica di Nacon nel campo del gaming competitivo su PS4. Grazie alla modalità di gioco wireless, è il controller ideale per i PRO gamer più esigenti ed è dedicato al 100% agli eSport.

A livello tecnico vede la presenza di tecnologia all’avanguardia ed è completamente personalizzabile oltre ad includere funzioni chat e audio wireless. Nella modalità PS4-Advanced, puoi accedere ai profili di gioco creati con il software incluso. Mappatura dei tasti, regolazione della curva di risposta delle levette, inversione delle levette e degli assi, impostazione della sensibilità delle zone morte di ogni grilletto, calibrazione dell’intensità della vibrazione: le possibilità di personalizzazione sono davvero infinite.

Și apoi? Încă? Puteți chiar să modificați culoarea și să reglați intensitatea luminii de fundal a manetei drepte,pentru un aspect absolut personal. Ce e mai mult, în cazul în care nu este suficient pentru tine, știi că există, de asemenea, un caz rigid în pachet, care vă va permite să efectueze controlere și accesorii oriunde cu tine.

De asemenea, incredibil este faptul că controlerul are compartimente interne cu diferite greutăți disponibile (2×10 g, 2×14 g, 2×16 g) pentru a asigura personalizarea maximă. Și, din nou, controlerul include controale plasate pe partea inferioară pentru a vă permite să reglați rapid volumul de căști și setați atât modul de joc și modul de conectare. Pe scurt, maximul pentru cei care doresc să concureze la maxim.

 

Comandantul luptei Hori

Hori Fighting Commander

Dacă sunteți un entuziast de luptă și în căutarea unui controler economic diferit decât cele de obicei, pe piață, vă recomandăm să aruncați o privire la Hori Fighting Commander,un alt Sony-licențiat pad.

Proiectat special pentru cei care nu doresc să treacă la Stick Arcades și preferă un design mai similar cu cel standard,Hori Fighting Commander este un controler care se conectează numai prin cablu USB la PlayStation 4. Acest lucru vă permite să aveți timpi de răspuns reduse,de importanță fundamentală pentru joc de luptă.

Soliditatea construcției este în normă șiergonomia este bună: odată ce au învățat să stăpânească pad-ul, mulți fani de luptă nu mai pot merge înapoi. În mod clar nu vorbim despre un controler potrivit pentru alte tipuri de jocuri video, deoarece bastoane analogice lipsesc. Un pad conceput pentru a completa cel standard, mai degrabă decât să-l înlocuiască.

În dreapta există 2 butoane programabile,care pot fi folosite pentru a accelera acțiunile în joc și pentru a genera combo-uri devastatoare. Există, de asemenea, un glisor pentru a gestiona crucea direcțională,unul pentru aschimba atribuirea tastelor dorsale,butonul pentru modul Turbo,butonul Share și butonul de start inevitabil. Lipsesc mufele de vibrații și căști.

Pe scurt, Hori Fighting Commander este un controler ieftin conceput exclusiv pentru jocuri de luptă și, prin urmare, poate interesa că nișă audiență.

 

Razer Raiju Ultimate

Razer Raiju Ultimate

În cazul în care Razer Raiju Tournament Edition ți-am spus despre mai devreme nu este suficient pentru tine și doriți să vizeze un sony-licențiat PS4 controler, care este cu adevărat în partea de sus, ar trebui să dea Razer Raiju Ultimateo șansă.

Este un controler care are toate specificațiile foarte bune ale modelului "de bază" și adaugă mai multe posibilități de personalizare. De fapt, caracteristica specifică a Razer Raiju Ultimate este capacitatea de a schimba pârghiile și de a le alege în funcție de forma și înălțimea lor. În plus față de aceasta, puteți monta o înclinare sau individuale D-Pad. Pune pur și simplu, puteți personaliza fizic aspectul pad la nevoile dumneavoastra.

Soliditatea construcției este excelentă, iar conexiunea are loc atât prin Bluetooth, cât și prin cablu. Există, de asemenea, posibilitatea de a reglabutoanele, sensibilitatea analogică și intensitatea vibrațiilor prin aplicația mobilă clasică și, în acest caz, există, de asemenea, o bandă led RGB interesantă din jurul touchpad-ului.

În cele din urmă, Razer Raiju Ultimate este unul dintre cele mai personalizabile controlere PS4 disponibile pe piață și, din acest motiv, este deosebit de potrivit pentru jucătorii pro. Potrivit multora, acest pad poate garanta mari avantaje competitive în jocuri, ar fi Battle Royales. Prin urmare, comunitatea este considerată a fi cel mai bun controler PS4 pentru Fortnite.

 

Nacon Compact

Nacon Compact

Dacă sunteți în căutarea unui produs care nu costă prea mult și are licența oficială Sony în același timp, poate doriți să verificați controlerul Nacon Compact.

De fapt, este un model entry-level care funcționează numai prin cablu USB (lungimea acestuia din urmă este de aproximativ 3 metri). Acest lucru înseamnă că pad-ul nu are toate caracteristicile oferite de clasic DualShock 4, ci pur și simplu garantează ceea ce are nevoie utilizatorul mediu,păstrând prețul cât mai scăzut posibil.

Soliditatea construcției este bună, iar dimensiunea este compactă,ceea ce este deosebit de apreciat de cei care cred că multe controlere PlayStation 4 sunt incomode de utilizat. Plasarea cheii este, în esență, un clasic sony consola playere sunt folosite pentru a, dar în mod clar dimensiunea compactă înseamnă cheile sunt mai aproape împreună.

Touchpad-ul,deși de dimensiuni mici, este încă prezent, iar butoanele Partajare și Pornire sunt, de asemenea, în vigoare. Există, de asemenea, un mic bar de lumină,care se află chiar deasupra intrării la mufa audio pentru căști. Un pad bun pentru cei care nu doresc să-și petreacă prea mult, deși lipsa de Bluetooth și dimensiunea mică trebuie să fie luate în considerare.

 

Hori Mini Cu fir

Hori Mini Wired

Copiii mai mici pot avea unele probleme cu utilizarea controlerului PS4, având în vedere dimensiunea acestuia din urmă. Din acest motiv, Hori Mini Wired a fost creat: un pad licențiat Sony proiectat cu nevoile tinerilor jucători în minte.

Pune pur și simplu, este un pad economice deosebit de mici (40% mai mici decât controlerul standard). Hori Mini Wired se conectează exclusiv prin cablu USB (aproximativ 3 metri lungime) și are chiar și un touchpad mic care simulează cel de pe DualShock 4.

Pentru restul, toate caracteristicile inutile au fost eliminate în mod clar, dar butonul Home,butonul Partajare, D-Pad și analogii sunt încă în vigoare. Culorile disponibile sunt negru, albastru și roșu, astfel încât pargoli pot alege,de asemenea, modelul pe care îl consideră cel mai frumos pentru a vedea.

Un produs care să ia în considerare pentru copiii dumneavoastră, conceput pentru a introduce cei mici în lumea PlayStation 4.

 

Fără fir asimetric Nacon

Nacon Asymmetric Controller

Una dintre cele mai mari critici nivelate la PlayStation 4 controler de către cei care folosesc de obicei Xbox pad este cea a designului analogic simetrice alese de Sony, care unii fani spun că ar fi frumos pentru a vedea, dar nu ar fi la fel de confortabil ca soluția Microsoft.

Din acest motiv, Nacon a pus pe piață un controler asimetric pentru PlayStation 4 echipat cu o licență Sony, care preia în unele moduri de proiectare a Xbox pad. Nacon Asimetric Wireless se conectează la consolă exclusiv prin intermediul unui transmițător USB. De asemenea, nu există difuzoare și senzori de mișcare, dar pe de altă parte vorbim despre un pad economic.

În schimb, găsim o bară de lumină între intrarea mufei audio pentru căști și butonul Home. Există, de asemenea, butonul Share și soliditatea construi este bun. Nici o problemă în ceea ce privește acoperirea wireless și durata de viață a bateriei - suntempe niveluri similare cu cele ale DualShock 4.

În cele din urmă, Nacon Asimetric Wireless este un controler de mare cost-eficiente concepute pentru cei care s-au obișnuit cu aranjamentul analogic al Pad Xbox.

 

Hori Onyx+ Wireless

Hori Onyx\+

Ce spui? Sunteți în căutarea unui controler rentabil cu design asimetric, care poate oferi, de asemenea, o formă aproape de cea a Pad Xbox? Ei bine, atunci Sony Hori Onyx + Wireless controler licențiat ar putea fi pentru tine.

Este un produs care are caracteristici foarte asemănătoare cu cele oferite de Nacon Asimetric Wireless despre care v-am spus mai devreme, deoarece chiar și în acest caz conexiunea are loc numai prin transmițător USB și butoanele disponibile sunt întotdeauna cele clasice.

Hory Onix Wireless este un controler potrivit în principal pentru cei care doresc să se apropie cât mai mult posibil de experiența garantată de Xbox pad, fără a fi nevoie să-și petreacă prea mult. Ea are conexiune wireless, dar mai presus de toate vă puteți conecta căști pentru a juca și apoi îl puteți utiliza cu sau fără cablu și, prin urmare, chiar și atunci când este de încărcare. Nici o problemă din acest punct de vedere, cu toate acestea, pentru că are autonomie pentru cel puțin 5 ore de joc continuu.

 

ASTRO Gaming C40 TR

Astro Gaming Astro C40

Echipat cu o licență Sony, ASTRO Gaming C40 TR este un controler cu un design deosebit de atipic în comparație cu cel clasic folosit de cele mai multe console tampoane și de aceea unii jucători îl folosesc: să iasă în evidență față de celelalte.

Vorbim despre un pad conceput pentru a concura în turnee și, prin urmare, vom găsi butoane programabile și module detașabile și interschimbabile, de la analogic la tastatura direcțională. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza atât pad cu analogi plasate simetric și asimetric. Pune pur și simplu, jucătorul decide care configurație se potriveste cel mai bine nevoilor lor.

ASTRO Gaming C40 TR se conectează la PlayStation 4 atât cu fir, cât și fără fir. Există, de asemenea, o caracteristică care vă permite să "blocare" declanșează pentru a permite jucătorilor să vizeze și trage mai repede. Acest lucru poate asigura un avantaj competitiv bun mai ales în jocuri shooter,în cazul în care viteza de acțiune este destul de important.

Cu toate acestea, după este posibil să fi ghicit deja,personalizare extinse garantate de acest controler de fapt, face potrivit pentru destul de mult orice fel de joc.