115

Galeria de arta digitala 115 este dedicata expunerii si promovarii artei digitale in toate formele ei de manifestare.

Arta digitala a devenit o componenta importanta a artei contemporane. Noile instrumente revolutioneaza felul in care artistii gandesc si creeaza. Imagini care nu s-ar fi putut realiza in mod traditional, sunt acum posibile prin intermediul interfetelor computerizate. Artistii viitorului nu vor fi cunoscut niciodata o lume fara tehnologie. Pentru ei, instrumentele de creatie vor fi cele digitale. Acum traim un un moment de rascruce pentru arta contemporana si vrem sa fim aici, pentru ca impreuna cu artistii sa deschidem drumul spre arta viitorului.

.

Adobe Photoshop CS3 Extended for Medical Professionals
Seminar dedicat de imagistică medicală
Raze X / RMN / Analize de laborator

Adobe împreună cu Galeria de Artă Digitală 115 vă invită să luaţi parte la primul seminar din România dedicat medicilor tehnicieni cu specializare în radiologie, RMN sau analize microscopice de laborator. Noul software Adobe Photoshop CS3 Extended for Medical Professionals permite optimizarea metodelor de lucru cu imagini digitale specializate, îmbunătăţind procesul clasic de analiză şi documentare medicală.
Vor vorbi pentru dumneavoastră Magda Neagu – Channel Account Manager şi Marcus Riess – Business Development Manager Digital Imaging. Evenimentul se va ţine în limba engleză şi va avea loc joi, 20 martie, la sala Craiova din cadrul hotelului Marriott, începând cu ora 9.00 AM
Pentru înregistrări vă rugăm sunaţi la telefonul 0741.110.115/ 021.210.19.69 până marţi, 18 martie, orele 20.00. Vă aşteptăm!
Decorarea spaţiului este asigurată de Galeria 115 printr-o selecţie specială de lucrări din colecţia Art:PartTwo!
_________________________________________________

Links www.myadobe.ro